Juniorien Winter Cupit

7.1.2013  |  15:41

Tammi-helmikuun vaihteessa pelataan juniorimaajoukkueiden kesken Winter Cupia.
Suomesta cupeihin osallistuu neljä joukkuetta, alle 12-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sekä alle 14- ja alle 16-vuotiaiden poikien joukkueet.
Alle 12-vuotiaiden cupien alkulohkot pelataan 25.-27.1. ja loppukilpailut 8.-10.2. Alle 14- ja alle 16v-vuotiaiden alkulohkot pelataan 1.-3.2. ja loppukilpailut 15.-17.2.

Tytöt alle 12v
Ilmoittautuneita joukkueita on kaikkiaan 28, jotka on jaettu neljään karsintalohkoon. Suomen joukkue pelaa Neudörflissä, Itävallassa. Suomen ja Itävallan lisäksi mukana ovat Belgia, Iso-Britannia, Kroatia, Tanska ja Venäjä.
Suomen joukkueen on nimetty Oona Orpana HVS, Paula Joukanen HVS ja Cecilia Johansén TVS. Joukkueen kapteeni on Erik Hakkarainen STL/Pajulahti.

Pojat alle 12v
Ilmoittautuneita joukkueita on 28 ja ne on jaettu neljään karsintalohkoon. Suomi on C-lohkossa, joka pelataan Kazanissa, Venäjällä. Isäntämaan Venäjän ja Suomen lisäksi lohkossa ovat Bulgaria, Liettua, Romania, Ruotsi ja Serbia.
Pasi Virtasen kipparoimaan joukkueeseen on nimetty Otto Virtanen HVS, Leo Ussher HVS ja Aleksi Löfman HVS

Pojat alle 14v
Peräti 33 maata lähettää joukkueensa alle 14-vuotiaiden poikien Winter Cupiin. Suomen joukkue Emil Ruusuvuori HVS, Patrick Stenfors PVS ja Masi Sarpola JTS on D-lohkossa Istanbulissa, Turkissa.
Suomen ja Turkin lisäksi lohkossa ovat Latvia, Portugali, Ranska, Romania, Saksa ja Slovakia.
Joukkueen kapteenina on Erik Hakkarainen STL/Pajulahti.

Pojat alle 16v
Kaikkiaan 31 maata osallistuu alle 16-vuotiaiden poikien Winter Cupiin. Suomen joukkue Patrik Niklas-Salminen TaTS, Eero Vasa ÅLK ja Aaro Pöllänen HVS pelaa A-lohkossa Minskissä, Valko-Venäjällä.  Suomen lisäksi Azerbaidzhan, Italia, Serbia, Slovenia, Valko-Venäjä, Venäjä ja Viro.
Suomen joukkueen kapteeni on Federico Ricci JNTA

 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Piirtola ja Tuomi… →