Juniorien Winter Cupit

3.1.2006  |  00:00

Juniorien 14- ja 16-vuotiaiden sisäpelikauden EM-joukkueturnaukset, Winter Cupit, pelataan helmikuussa siten, että karsintalohkot käydään 10.-12.2. (tytöt 14v D-lohko pelataan 17.-19.2.) ja lopputurnaukset 24.-26.2. Suomi on mukana molemmissa ikäluokissa sekä tyttöjen että poikien joukkueilla.

16-vuotiaat

Suomen tytöt pelaavat Winter Cupin karsinnat A-lohkossa, joka pelataan Ebreichsdorfissa, Itävallassa. Joukkueeseen on nimetty Satan Maria Fagerström (Suomen ikäluokan ykkönen ja Tennis Europen rankingissa sijalla 68) ja Stina Kailaheimo (ikäluokan nelonen, TE-rankingissa sijalla 106) sekä TaTS:n Mia Liimatainen (ikäluokan kakkonen, TE-rankingissa sijalla 158).
Suomen lisäksi lohkossa ovat Hollanti, Iso-Britannia, Itävalta, Kroatia, Puola ja Turkki. Kaikkiaan ilmoittautuneita maita on 27 ja karsintalohkoja neljä. Lopputurnaus pelataan. Ronchinissa, Ranskassa.
Poikien joukkue on karsintalohko C:ssä, joka pelataan Reggio Emiliassa, Italiassa
Joukkueeseen on nimetty HVS:n Henri Kontinen (ikäluokan rankingkakkonen, TE-rankingissa sijalla 83), LVS:n Jesse Kiuru (rankingykkönen ja TE-rankingissa 117) sekä TaTS:n Henrik Sillanpää (rankingvitonen, TE-rankingissa 403).
Samassa lohkossa pelaavat Iso-Britannia Italia, Latvia, Portugali, Puola ja Slovakia. Mukana olevia maita on 29 neljässä lohkossa, lopputurnaus pelataan Pruhonicessa, Tsekissä.

14-vuotiaat

Suomen tytöt karsivat Luxemburgin, Norjan, Ranskan, Ruotsin, Tanskan ja Venäjän kanssa D-lohkossa Bergenissä, Norjassa. Joukkueeseen on nimetty HVS:n Leia Kaukonen (rankingykkönen ja TE-rankingissä 217), TaTS:n Johanna Hyöty (rankingkakkonen, TE-rankingissä 161) ja HyTS:n Else Virtanen (rankingkolmonen, TE-rankingissä 316).
Cupiin osallistuu 30 maata. Lopputurnaus käydään Leeuwardenissa, Hollannissa.
Suomen pojat arpa heitti D-lohkoon, joka pelataan Danderydissä, Ruotsissa. Muut mukana olevat joukkueet tulevat Bulgariasta, Espanjasta, Isosta-Britanniasta, Ranskasta, Ruotsista ja Tanskasta. Joukkueeseen nimettiin HyTS:n Henri Laaksonen (rankingykkönen, TE-ranking 47), KTS:n Juuso Laitinen (rankingkolmonen) ja TaTS:n Micke Kontinen (rankingkakkonen).
Cupiin on ilmoittautunut 29 maata. Sen lopputurnaus pelataan Forte dei Marmissa, Italiassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Hyöty, Kaukonen ja… →