Juniorien GP-sarjan toiset osakilpailut

10.3.2008  |  09:00

Eräkangas, Laitinen, Oksanen ja Pöllänen tuplavoittajia

16-vuotiaiden osakilpailun järjesti OVS Nallisportissa, Oulussa. Poikien kaksin- ja nelinpelin voitot vei KTS:n Juuso Laitinen. Hän voitti kaksinpelin loppuottelussa Smashin Miika Roihan 6-2, 6-0 ja nelinpelin loppuottelussa pariaan ÅLK:n Olli Kesti OVS:n Antti Korhosen ja Smashin Viljami Rahnaston 4-6, 6-2 10-7(ottelutie-break).
Oulussa tyttöjen kaksinpelissä oli vain viisi osallistujaa. Pisimmän matkan Ouluun tehnyt ÅLK:n Vilja Hokkanen voitti loppuottelussa JTS:n Lotta Sarpolan 6-3, 7-6(4). Nelinpeliä ei tässä ikäluokassa saatu aikaiseksi.
Hyvinkäällä pelasivat 14-vuotiaat: myös tässä ikäluokassa poikien voittaja, HVS:n Herkko Pöllänen, kirjasi nimiinsä sekä kaksin- että nelinpeliluokkien voitot. Kaksinpelin loppuottelussa hän voitti KarTen Leo Haapasalon 6-0, 6-0. Samat pojat olivat vastakkain nelinpelin loppuottelussa. Herkon parina oli Satan Nicolas Nietosvaara. He voittivat Leon ja TaTS:n Timi Kivijärven 6-2, 6-2. Smashin Teresa Oksasesta tuli myös tuplavoittaja: hän kukisti kaksinpelin loppuottelussa KeuTS:n Maria Juponajon 6-2, 2-6, 7-6 ja nelinpelin finaalissa OVS:n Jessica Malinen parinaan PVS:n Jaana Pohjarannan ja KoVS:n Karoliina Kuutin 6-1, 6-1.
Ykkössijoitettu TaTS:n Joel Popov voitti 12-vuotiaiden JGP-osakilpailun Meilahdessa Helsingissä  kukistamalla loppuottelussa neljänneksi sijoitetun HyTS:n Panu Virtasen. Nelinpelin voiton veivät ÅLK:n Noah Johansén ja Eero Vasa. Finaalissa he voittivat HLK:n parin Grigory Belyaevsky/Emil Ruusuvuosi 6-1, 6-2.
Tyttöjen kaksinpelin finaali käytiin ykkössijoitetun TaTS:n Titta Tukiaisen ja kolmosen, HLK:n Susan Happosen, kesken. Voiton vei Tukiainen luvuin 6-1, 6-4. Nelinpelin loppuottelussaTukiainen ja Milka-Emilia Pasanen joutuivat luovuttamaan Venäjän Natasha Belovalle ja Viron Valeria Gorlatsille ensimmäisessä erässä 1-5 tappioasemassa.
KoVS voitti ”Kymppiluokka” pelattiin Kotkassa. Poikien voiton sekä kaksin- että nelinpelissä vei TaTS:n Bart Eräkangas, joka voitti kaksinpelin loppuottelussa HVS:n Aaro Pölläsen 6-2,6-1 ja nelinpelissä JTS:n Masi Sarpolan kanssa TTS:n Niko Nylundin ja HyTS:n Oskari Kullan 6-1, 6-3.

Jaa:

Seuraava uutinen: Elixirissä tänään tennistä… →