Junioreiden SM-mitalit jaossa viikonloppuna 25.-27.9.

23.9.2020  |  13:28  |  Ennakot

HVS-Tennis järjestää tulevana viikonloppuna junioreiden alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut. Turnaus on samalla vuoden 5. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tour -osakilpailu.

Poikien puolella turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat Roni Rikkonen (TaTs), Aleksi Löfman (HVS), Hermanni Tiainen (Smash) ja Iiro Vasa (ÅLK). Tyttöjen kaaviossa neljä korkeimmalle sijoitettua puolestaan ovat Liisa Vehviläinen (ÅLK), Emma Eerola (TaTs), Peppi Ramstedt (HVS) ja Stella Remander (Lo-Te).

Poikien sarjassa Vasa puolustaa kesällä Hangossa voitettua ulkokenttien tuplamestaruutta. Tyttöjen mestaruuteen puolestaan ulkokentillä ylsi Laura Hietaranta (HVS). Avauskierroksella nähdäänkin kovatasoinen ja mielenkiintoinen ottelu, kun Hietaranta kohtaa toiseksi sijoitetun Eerolan.

Pelit pyörähtävät käyntiin Helsingissä Talin Tenniskentillä perjantaiaamuna karsintojen merkeissä. Avauspäivään mahtuu myös kaksi poikien pääsarjaottelua sekä molempien sarjojen ensimmäisen kierroksen nelinpeliotteluita. Lauantaina pääsarjan ottelut käynnistyvät toden teolla ja iltaan mennessä välieräparit ovat selvillä. Sunnuntaina ohjelmassa on välierät sekä poikien että tyttöjen sarjoissa klo 9.00 aamulla ja finaalit kruunaa viikonlopun klo 12.00. Kaksinpelien lisäksi, molempien sarjojen nelinpelin loppuottelu pelataan sunnuntaina klo 10.30.

Katso kaaviot ja tarkemmat otteluajat Tennisässästä.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliitto hakee asiakaspalveluvastaavaa… →