Junioreiden SM-Liigacup pelataan Vierumäellä 3.-6.8.2024 – Ilmoittaudu mukaan

15.3.2024  |  11:13  |  Ennakot, Seurat

Yksi vuoden suurimmista junioriturnauksista järjestetään 3.-6.8.2024 Vierumäellä. Tapahtuma kokoaa maan parhaat junioripelaajat joukkuekilpailuun 11-, 13- ja 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjoissa – kilpailemisen ohella on luvassa iloa ja hauskuutta erilaisten aktiviteettien parissa. Joukkueet toimivat myös tuomareina toistensa otteluissa.

Lähtökohtaisesti 11- ja 13-vuotiaiden sarjat pelataan la-ti 3.-6.8. kolmen yön tapahtumana ja 15-vuotiaiden sarjat pelataan su-ti 4.-6.8. kahden yön tapahtumana. Keskiviikko 7.8. on mahdollinen pelipäivä 15-vuotialle kaavioiden kasvaessa tai säästä johtuvien viivästyksien johdosta. Aikataulut varmistuvat ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Kilpailut pelataan ulkona massa- ja pleksikentillä sekä tarpeen vaatiessa sisäkentillä.

KILPAILUMUOTO

11- ja 13-vuotiaiden sarjoihin mahtuu lähtökohtaisesti mukaan 16 joukkuetta ja 15-vuotiaiden sarjoihin 8 joukkuetta. Joukkueet valitaan kilpailuun ikäluokan tasoluettelon mukaan – kuitenkin siten, että ensin otetaan kaikista seuroista yksi joukkue ja sen jälkeen toiset joukkueet. Jokaisella joukkueella tulee olla oma kapteeni, joka ohjaa joukkueen toimintaa tapahtuman ajan.

Joukkueeseen tulee ilmoittaa kolme pelaajaa ja sijoitusten pohjana toimii voimassa oleva tasoluettelo. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan sunnuntaihin 9.6. mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen joukkueita voidaan ottaa varasijalle. Kaaviot arvotaan 14.6. mennessä ja julkaistaan Ässään. Otteluohjelmat ilmoitetaan mukana oleville joukkueille.

Ottelu koostuu kahdesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. Ottelut pelataan loppuun saakka, vaikka voittaja ratkeaisi jo kaksinpelien aikana. Poikkeuksen sateen sotkiessa aikatauluja voidaan 4-pelejä jättää pelaamatta mikäli ottelun lopputulos on selvillä. Lähtökohtaisesti jokaisessa sarjassa pelataan kaikista sijoituksista eli esimerkiksi 16 joukkueen täydessä kaaviossa kaikki joukkueet pelaavat neljä ottelua.

Pelaaja voi tehdä kilpailua varten tarvittaessa sarjaedustussiirron 9.6. mennessä ilmoittautumissivustolla täällä

HINNAT

  • Kilpailumaksu: 150€ / joukkue
  • 2-4hh täysihoito: 72€ / vrk / hlö sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen. Huoneet 2-4hh ja hinta on sama valmentajille ja pelaajille. Joukkueet pyritään majoittamaan yhteen, valmentajat erikseen.
  • 1hh täysihoito: sinkkulisä on 38€/vrk eli 1hh hinta täysihoidolla 110€ / vrk / hlö.
  • Ruokapaketti: Pelkkä ruokailu (lounas + päivällinen) = 29 € / vrk.
  • Kilpailumaksu ja pelaaja sekä valmentajakohtaiset osallistumismaksut laskutetaan ennen kilpailun alkua seuralta osallistujien perusteella.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Drzewiecki loppuotteluun Saksassa… →