Julius Kaverinen voitti ja Milka-Emilia Pasanen oli finaalissa Pajulahden TE 16v Junior Tour -kisan

16.6.2012  |  13:45

Sisäkentillä keväällä P16v kaksinpelin Suomen mestaruuden voittanut HVS:n Julius Kaverinen otti jälleen hienon turnausvoiton plakkariinsa; hän voitti lauantaina Liikuntakeskus Pajulahdessa TE 16v Junior Tour -turnauksen poikien kaksinpelin. Loppuottelussa kahdeksanneksi sijoitettu Julius kukisti seurakaverinsa HVS:n Alex Hedmanin.
Myös tytöt 16v kaksinpelin loppuottelussa oli mukana suomalaispelaaja, TaTS:n Milka-Emilia Pasanen (4.), joutui kuitenkin tunnustamaan ykkössijoitetun Venäjän Aleksandra Vostrikovan paremmakseen.
Tytöt kohtasivat myös nelinpelin loppuottelussa, jonka ratkaisu saatiin vasta ottelutie-breakissa. Sen voittivat Vostrikova ja Elizaveta Voronova 10-6. Milka-Emilian parina oli Venäjän Victoria Kulesh.
Jo perjantaina pelattiin pojat 16v nelinpelin loppuottelu. Se oli suomalaisten ”jäsentenvälinen”, jossa Smashin Kim Kauppila ja TaTS:n Pyry Hyrkkönen voittivat HVS:n Aaro Pölläsen ja HLK:n Julius Pykälämäen.

Pajulahden TE 14v Junior Tour -luokissa ei suomalaisia ollut loppuottelussa. Pojat 14v. kaksinpelin finaalissa Latvian Gustavs Lukstins näytti menevän voittoon, mutta kakkossijoitettu Viron Kristjan Tamm käänsi ottelun edukseen voittamalla toisen erän tie-breakin ja vei sitten kolmannen erän vahvasti nimiinsä
Tamm voitti turnauksessa HVS:n Niko Nylundin, puolivälierissä Patrick Kaukovallan ja välierissä Emil Ruusuvuoren. Tuplavoittajaa Tammista ei kuitenkaan tullut, sitä ikäluokan nelinpelin voiton veivät venäläiset Alexey Aleshchev ja Dionis Polikhronidi; Tamm ja Artur Lindmaa eivät saaneet loppuottelussa eräkään.
Tyttöjen 14v kaksinpelin voitosta kävivät kisaa venäläiset Polina Bakhmutkina (3.) ja Valeriya Yushchenko (1.), joka finaalin sitten voitti kolmessa erässä.  Samat tytöt pelaavat vielä lauantaina nelinpelin loppuottelussa, Polinan parina on Jana Kuzovkova ja Valeriyan parina Maria Galiy.

TE 16v ja 14v Junior Tour -turnaus
9.-16.6.2012 Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

Loppuottelutulokset
Kaksinpelit
P16 Julius Kaverinen (8.) – Alex Hedman 61 62
T16 Alexandra Vostrikova Venäjä (1.) – Milka-Emilia Pasanen (4.) 60 64
P14 Kristjan Tamm Viro (2.) – Gustavs Lukstins Latvia (5.) 26 76(5) 61
T14v Valeriya Yushchenko Venäjä (1.) – Polina Bakhmutkina Venäjä (3.) 46 75 60

Nelinpelit
P16v Pyry Hyrkkönen/Kim Kauppila – Aaro Pöllänen/Julius Pykälämäki 63 61
T16v Elizaveta Voronova/Alexandra Vostrikova Venäjä (1.) – Victoria Kulesh Venäjä/Milka-Emilia Pasanen (2.) 36 63 [10-15]
P14v Alexey Aleshchev/Dionis Polikhronidi Venäjä (1.) – Artur Lindmaa/Kristjan Tamm Viro (2.) 63 63

 

 

Julius Kaverinen 

Milka-Emilia Pasanen

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisia junioreja Euroopassa… →