Judy Murrayn webinaari valmentajille 17.11. klo 11.00-12.00

3.11.2021  |  08:07  |  Ennakot

Kuva: LTA

Erittäin arvostettu ja maailmankuulu tennisvalmentaja Judy Murray pitää yhdessä Tennisliiton kanssa webinaarin valmentajille keskiviikkona 17.11. klo 11.00-12.00. Webinaari on osa HPP Openin naisten päivää – lue lisää turnauksen teemapäivistä täältä.

Webinaarissa syvennytään valmentajuuteen ja skottilaisen Murrayn uraan lajimme parissa. Webinaarin idea lähti liikkeelle Tennisliiton uuden vastuullisuusohjelman ja tarkemmin naisverkosto-toiminnan kautta. Webinaarin yhtenä aihealueena on myös nais- ja tyttöpelaajien motivoiminen ja valmentaminen.

Judy on ammattilaistennispelaajien Andy ja Jamie Murrayn äiti. Hän on arvostettu valmentaja ja esiintyjä, jonka aihealueita ovat erityisesti: menestykseen valmentaminen; johtajuus; huipputason tiimit ja joukkueet; vastoinkäymisten ylitse pääseminen ja naisten motivointi ja voimaannuttaminen.

– Tämä on erinomainen mahdollisuus meille kaikille päästä syventymään legendaarisen Murrayn taustoihin sekä hänen ajatuksiinsa valmentamisesta. Viime keväänä järjestettyjen naisverkoston webinaarien jälkeen aloitimme pohjustamaan tätä mahdollisuutta ja onneksemme Murray vastasi kyllä kyselyihimme. Erityiskiitos Emma Laineelle kontaktin luomisesta ja tämän mahdollistamisesta, kommentoi vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen.

Webinaari toteutetaan kysy & vastaa -menetelmällä, eli ilmoittautumisen yhteydessä voit jo esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä valmentajuudesta. Myös webinaarin aikana on mahdollisuus kysyä, eli kaikkia ennakkoon jätettyjä kysymyksiä ei välttämättä keretä esittämään.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Webinaari on maksuton ja siihen voivat osallistua myös muutkin kuin tennisvalmentajat. Ilmoita myös mikäli olet kiinnostunut olemaan paikan päällä Talissa – järjestämme yhteisen tilan, jossa voimme osallistua webinaariin ja sen jälkeen käydä keskusteluja. Lähetämme kaikille osallistujille webinaarilinkin lähempänä tapahtumaa.

Jaa:

Seuraava uutinen: HPP Openin pelaajalistaus… →