JSM 12v ja 16v loppuottelut maanantaina Tampereella

13.4.2009  |  10:30

16v-luokkien nelinpelit jo pelattu

12- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailuja on pelattu pääsiäisen aikana Tampereen tenniskeskuksessa TaTS:n järjestäminä.
Valtaosa loppuotteluista pelataan toisena pääsiäispäivänä maanantaina, mutta 16-vuotiaiden nelinpelimestaruudet on jo jaettu. Tytöt 16v-nelinpelin voittivat TaTS:n omat tytöt Ella Leivo ja Annika Sillanpää, jotka loppuottelussa saivat vastaansa sijoittamattomat ETS:n Ria Laitisen ja Tupu Ruuskan. Nämä yllättivät välierissä kakkossijoitetun Smashin parin Julianna Heino/Hanna Tolonen.
Poikien nelinpelin mestaruuden tässä ikäluokassa voitti kakkoseksi sijoitettu pari Rasmus Lindström Smash/Herkko Pöllänen HVS, jotka kohtasivat loppuottelussa nelosiksi sijoitetut tatsilaiset Saska Huttusen ja Matias Kallion. Nämä olivat välierissä voittaneet ykkössijoitetut Smashin Aaro Heimosen ja TVS:n Santtu Leskisen.
16-vuotiaiden poikien kaksinpelin loppuottelussa kohtaavat maanantaina HVS:n Herkko Pöllänen ja Smashin Nicolas Nietosvaara. Pöllänen voitti puolivälierissä nelinpelinparinsa Rasmus Lindströmin ja välierissä seurakaverinsa Oskar Nurmion. Nietosvaara otti voiton puolivälierissä kakkossijoitetusta seurakaveristaan Aaro Heimosesta ja välierissä TaTS:n Saska Huttusesta.
16-vuotiaiden tyttöjen mestaruus on kahden tatsilaisen kauppa: loppuottelussa kohtaavat ykkössijoitettu Saana Saarteinen ja kakkossijoitettu Ella Leivo. Välierissä Saarteinen voitti kolmannen tatsilaisen, Annika Sillanpään. Kärkinelikon ainoa TaTS:n ulkopuolinen, oli Smashin Hanna Tolonen, joka hävisi välierissä Leivolle.
Pojat 12v-luokan kaksinpelin välierissä kohtaavat ÅLK:n Eero Vasa ja Noah Johansén ja JTS:n Lassi Sarpola ja TaTS:n Patrik Niklas-Salminen. Samat pojat pelaavat nelinpelin loppuottelussa: Sarpola/Vasa on ykkössijoitettu ja Johansén/Niklas-Salminen kakkossijoitettu pari.
Saman ikäluokan tyttöjen kaksinpelin välierissä ovat vastakkain TaTS:n Titta Tukiainen (1.) ja HLK:n Kia Wärn sekä OVS:n Monica Malinen (2.) ja TaTS:n Milka-Emilia Pasanen (3.). Nelinpelin mestaruudesta pelaavat ykkössijoitetut Pasanen ja Tukiainen sekä oululaiset Malinen ja Kaisa Mäntysaari.

Juniorien 12- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut
9.-13.4. Tampereen tenniskeskus

Järj: TaTS
Loppuottelut
T16 4-p: Ella Leivo/Annika Sillanpää TaTS – Ria Laitinen/Tupu Ruuska EST 62 63
P16 4-p: Rasmus Lindström Smash/Herkko Pöllänen HVS – Saska Huttunen/Matias Kallio TaTS 63 64

Jaa:

Seuraava uutinen: Yleisömatka Wimbledoniin myynnissä… →