Joel Popov toiselle kierrokselle Burgasissa

11.6.2014  |  14:08

Burgasissa, Bulgariassa miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksen karsinnasta pääsarjaan tiensä selvittänyt Joel Popov (ATP 2034) kohtasi ensimmäisellä kierroksella keskiviikkona Venäjän Beka Komakhidzen (ATP1451).
Joel vei ensimmäisen erän 6-4 ja mursi toisen erän alkuun heti venäläisen syötön. Joel johti toista erää parhaimmillaan 3-1, mutta Komakhidze kuroi eroa umpeen ja meni 4-3 johtoon. 5-6 -tilanteessa Joel menetti syöttönsä, ja niin erä kirjattiin Komakhidzelle 7-5.
Kolmannessa erässä Joel meni nopeasti 4-1 johtoon, mutta jälleen venäläinen sai kirivaiheen päälle ja kavensi Joelin johtoa peli peliltä. Joel lähti syöttämään ottelua kotiin 5-4 johdossa. Joel selvitti pelin, erän ja ottelun ensimmäisellä ottelupallolla.
Toisella kierroksella hänellä on vastassaan kakkossijoitettu, tänä vuonna ensimmäisen ITF Futures -turnauksensa Perussa voittanut Espanjan Marcos Giraldi Requena (ATP 555).