Joakim Berner tuplamestari 40v SM-kisoissa

9.2.2010  |  08:50

Naisten mestariksi Karoliina Peura

Smash-Tennis järjesti nelikymppisten sisäkenttien SM-kilpailut Finland Tennis Clubilla 5.-8.2. Miesten kaksinpelissä kärkisijoitettu ETS Tapio Rossin jäätyä pois yläkaaviosta loppuotteluun eteni Smashin Tuomas Kivistö. Alakaaviosta loppuotteluun eteni viidenneksi sijoitettu GVLK:n Joakim Berner, joka voitti välierissä kakkossijoitetun Smashin Tommy Ahlgrenin. Loppuottelussa pelattiin kolme tiukkaa erää; mestaruus meni Bernerille 5-7 7-6 6-3.
Berner otti nelinpelin mestaruuden parinaan ETS:n Veli-Pekka Männistö. Finaalissa pari kukisti Smashin parin Tuomas Eskola/Tapio Totro 6-4, 6-4.
Naisten kaksinpelin välierissä nähtiin luovutuksia: ykkössijoitettu HVS:n Silja Johansson sai ensimmäisessä erässä 5-2 johtoasemassa luovutuksen Smashin Anna Eskolalta ja kakkossijoitettu OTC:n Karoliina Peura SLT:n Satu Pirilältä pistettäkään pelaamatta. Peura vei mestaruuden vakuuttavasti: Johansson kukistui 6-1, 6-0.
Nelinpelin mestaruuden veivät HVS:n Mervi Nevasuo ja Leena Ranta, jotka loppuottelussa voittivat ykkössijoitetut STL:n Jaana Ahlamaa-Tuompon ja Satu Pirilän 6-4, 6-4.