Jarkko toiselle kierrokselle Stockholm Openissa

16.10.2013  |  15:26

Loppuun asti jännittävänä säilyi Jarkko Niemisen (ATP 41) ja Saksan Benjamin Beckerin (ATP 71) välinen kaksinpelin ensimmäisen kierroksen ottelu Stockholm Openissa keskiviikkona.
Jarkko voitti ensimmäisen erän 6-3, Becker toisen samoin lukemin. Kolmatta erää Jarkko johti 5-3, mutta Becker kiri etumatkan umpeen, ja erä eteni 6-6 -tilanteessa tie-breakiin, jonka Jarkko sitten voitti 7-3.
Ottelu kesti tunnin ja 53 minuuttia. Sitä saattoi seurata suorana lähetyksenä YLE Areenasta Sakari Lundin selostamana.

Tämä oli Jarkon viides voitto saksalaisesta, jolla puolestaan on kaksi voittoa Jarkosta. Ahkerimmin – neljä kertaa – miehet ovat kohdanneet vuonna 2010.

Toisella kierroksella Jarkko saa vastaansa voittajan ottelusta Ivan Dodig (ATP 29) – Fernando Verdasco (ATP 32). Tämä ottelu pelataan keskiviikkoiltapäivänä.
Dodig on voittanut kummankin aiemman kohtaamisen Jarkon kanssa, tuorein on reilun viikon takaa Tokiosta ja ensimmäinen alkuvuodesta Australian avoimissa. Verdascon kanssa Jarkko on pelannut kuusi kertaa. Miesten keskinäiset voitot ovat 3-3.