Jarkko toiselle kierrokselle Montpellierissä

6.2.2014  |  08:53

Kazakstanin Aleksandr Nedovyesov (ATP 95) joutui luovuttamaan ATP250-turnauksen kaksinpelin ensimmäisen kierroksen ottelunsa kuudenneksi sijoitetulle Jarkko Niemiselle (ATP 36) kolmannen erän tasatilanteessa 4-4 kipeytyneen oikean olkapään vuoksi. Ottelu oli ollut siihen asti varsin tasainen, Nedovyesov voitti ensimmäisen erän 6-4, Jarkko toisen 6-2.
Jarkko kohtaa toisella kierroksella torstaina klo 13 Suomen aikaa Ranskan 22-vuotiaan Pierre-Hugues Herbertin (ATP 160). Miehet eivät ole kohdanneet aiemmin.
Myöhemmin iltapäivällä, klo 16, Jarkolla (ATP 4p 107) ja Henri Kontisella (ATP 4p 103) on nelinpelin puolivälieräottelu, jossa he kohtaavat kisan ykköseksi sijoitetut saksalaiset nelinpeliin keskittyneet Andre Begemannin (ATP 4p 47) ja Martin Emmrichin (ATP 4p 42). Pari voitti viime vuonna Dusseldorfin ATP-turnauksen ja oli s-Hertogenboschin ja Chennain ATP-turnausten loppuotteluissa.

Open Sud de France
ATP250-turnaus
3.-9.2.2014 Montpellier, Ranska

1.kierrosta: Jarkko Nieminen (6.) – Aleksandr Nedovyesov Kazakstan 46 62 44 rtd.