Jarkko toiselle kierrokselle Brisbanessa

7.1.2015  |  09:26

Usalaiskarsija Denis Kudla (ATP 123) vei ensimmäisen erän Jarkko Niemiseltä (ATP 73) Brisbanen ATP250-turnauksen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Australiassa luvuin 6-4, mutta tämän jälkeen Jarkko käänsi ottelun edukseen ja vei kaksi seuraavaa erää luvuin 6-1, 6-4. Ottelu kesti tunnin ja 43 minuuttia.

Tämä on miesten ensimmäinen kohtaaminen. Toisen kierroksen vastustaja, James Duckworth (ATP 125), on Jarkolle sen sijaan tuttu. Jarkko voitti 22-vuotiaan australialaisen myös viime vuonna Brisbanessa ja vuonna 2012 Sydneyssä; kummankin ottelun suoraan kahdessa erässä. Ottelu pelataan torstaina.

Jarkko eteni myös viime vuonna toiselle kierrokselle Brisbanessa. Voitettuaan avausottelussaan Duckworthin Jarkko kohtasi seuraavalla kierroksella Roger Federerin. Sveitsiläinen on Jarkkoa vastassa Brisbanessa myös tänä vuonna, mikäli Jarkko voittaa Duckworthin ja Federer (ATP 2) Australian John Millmanin (ATP 153).