Jarkko Sydneyn ATP250-turnauksen pääsarjaan

12.1.2015  |  07:47

Jarkko Nieminen (ATP 70) selvitti tiensä ATP250-turnauksen kaksinpeliin Sydneyssä aikaisin maanantaiaamuna Suomen aikaa. Voitto karsintojen kakkossijoitetusta Venäjän Teymuraz Gabashvilista (ATP 64) tuli kolmessa erässä luvuin 6-2, 1-6, 6-4.  Ottelu kesti tunnin ja 56 minuuttia.
Tämä oli Jarkon viides voitto Gabashvilista; voitoista neljä on ATP-tourilta, yksi ATP Challengerissa.
Pääsarjassa Jarkko kohtaa Espanjan Pablo Andujarin (ATP 40). Jarkko voitti valencialaisen viime vuonna Kuala Lumpurissa 6-3, 6-4.
Viime vuonna Jarkko koki Sydneyn turnauksessa tappion ensimmäisellä kierroksella Slovenian Blaz Kavcicille.

Henri Kontinen (ATP49 45) ja hänen kroatialaisparinsa Marin Draganja (ATP4p 29) kohtaavat Sydneyssä nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Saksan Benjamin Beckerin (ATP4p 178) ja USA:n Nicolas Monroen (ATP40 66).

Apia International Sydney
ATP 250-turnaus
9.-17.1.2015 Sydney, Australia

Kaksinpelin karsinta
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan) Jarkko Nieminen (6.) – Teymuraz Gabashvili Venäjä (2.) 62 16 64