Jarkko NIeminen toiselle kierrokselle Barcelonassa

23.4.2012  |  16:10

Jarkko Nieminen (ATP 47) otti tunnissa ja 23 minuutissa voiton Barcelonan ATP500-turnauksen ensimmäisellä kierroksella maanantaina.
Jarkko kohtasi ottelussa villillä kortilla mukaan tulleen Espanjan 20-vuotiaan Javier Martin (ATP 170).  Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, Jarkko vei sen 6-4, mutta toisessa erässä Martin onnistui saada ensimmäinen peli vasta erän kuudenneksi pelissä. Toisen erän Jarkko voitti kuitenkin 6-1.
Toisella kierroksella Jarkko kohtaa voittajan ottelusta Ruben Ramirez Hidalgo Espanja (ATP 99) – Eduardo Schwank Argentiina. Schwank pääsi pääsarjaan lucky loserina Radek Stepanekin tilalle.
Jarkko ja 34-vuotias Hidalgo eivät ole aiemmin kohdanneet, Schwankin Jarkko sen sijaan voitti vuonna 2008 Baselin ATP -turnauksessa kahdessa erässä.