12.1.2012  |  10:02

Jarkko Nieminen

Lue tästä tietoja Canal+ Sportin suorista lähetyksistä
Sydneyn turnauksesta pe ja la

Jarkko Niemisen (ATP 77) hyvä meno Sydneyn ATP250-turnauksessa jatkuu. Torstaina Jarkko otti kahdessa erässä, tunnissa ja seitsemässä minuutissa, voiton USA:n Bobby Reynoldsista (ATP 126), joka oli voittanut toisella kierroksella kolmessa erässä kakkoseksi sijoitetun maanmiehensä John Isnerin.
Tämä oli Niemisen ja Reynoldsin ensimmäinen kohtaaminen.
Välierissä Jarkko kohtaa Uzbekistanin Denis Istominin (ATP 67), joka voitti puolivälierissä alle kahdessa tunnissa kolmossijoitetun Ranskan Richard Gasquetin (ATP 18). Nieminen ja Istomin kohtaavat nyt kolmannen kerran. Viime vuonna Jarkko voitti Istominin kahdesti, Indian Wellsissä ja Winston-Salemissa, kummassakin ottelussa kolmessa erässä. Välieräottelu on päivän toinen peli Sydneyssä perjantaina, sitä edeltää nelinpelin toinen välierä, joka alkaa klo 11 paikallista aikaa.
Nieminen, Istomin ja Reynold nousivat kaikki pääsarjaan karsinnoista.
Jarkko on kerran aiemmin, vuonna 2009, edennyt Sydneyn turnauksen välieriin, jossa hän voitti silloisen ATP-rankingin listan kolmosen, Novak Djokovicin, mutta koki sitten tappion loppuottelussa Argentiinan David Nalbandianille.
Perjantain päätteeksi Jarkko ja Australian Matthew Ebden kohtaavat välierissä aussiparin Colin Ebelthite/Marinko Matosevic.

ATP250-turnaus
7.-14.1.2012 Sydney, Australia
Kaksinpeli
Puolivälieriä: Jarkko Nieminen (karsija) – Bobby Reynolds USA 63 63
Nelinpeli
1.kierrosta: Matthew Ebden Australia/Jarkko Nieminen – Pablo Andujar/Marc Lopez Espanja 61 67(6) [10-3]
Puolivälieriä. Ebden/Nieminen – Max Mirnyi Valko-Venäjä/Daniel Nestor Kanada 06 64 [10-4]

Seuraava uutinen: Suomalaisille tappioita Västeråsin… →