Jarkko Nieminen kohtaa jälleen Ferrerin

7.2.2011  |  10:09

Jarkko Nieminen
Kuva: Andrzej Szkocki

Tällä viikolla pelataan Rotterdamissa 1,45 milj. euron ATP500-turnaus Rotterdamissa, Hollannissa.  Arpa heitti Jarkko Niemisen (ATP 43) kisan kolmanneksi sijoitettua Espanjan David Ferreriä (ATP 6) vastaan.
Miehet kohtasivat tammikuussa Australian avointen miesten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Melbournessa. Vuoden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen semifinalisti voitti Niemisen luvuin 6-4, 6-3, 1-6, 6-2. Kymmenen vuotta sitten, vuonna 2001, Jarkko voitti Ferrerin Budapestin ATP Challenger -turnauksen ensimmäisellä kierroksella luvuin 6-4, 6-0.
Micke Kontinen (ATP 679) osallistui villillä kortilla kisan kaksinpelin karsintoihin. Saksan Mischa Zverer (ATP 81) otti karsintojen ensimmäisellä kierroksella Mickestä voiton luvuin 6-1, 6-3.