Jarkko Nieminen jatkoon Stockholm Openissa

19.10.2010  |  09:47

Jarkko Nieminen
Kuva: Andrzej Szkocki

Jarkko Nieminen (ATP 45) otti kolmessa erässä voiton Saksan Michael Berreristä myöhään maanantai-iltana Stockholm Openin kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella. Nieminen hävisi ensimmäisen erän 4-6, mutta voitti toisen 6-1. Berrer tuli vahvasti kolmanteen erään, mutta Nieminen vei sen 6-4.
Toisella kierroksella Jarkko kohtaa kolmanneksi sijoitetun Tsekin Tomas Berdychin (ATP 6). Miehet ovat kohdanneet tätä ennen neljästi, vuonna 20007 Italian avoimissa Roomassa ja Hallen ruohoturnauksessa, vuonna 2008 Torontossa ja aiemmin tänä vuonna San Josessa. Ottelut ovat päättyneet Berdychin voittoihin.

Tiistaina ykköskentällä päivän viidentenä otteluna nähdään Henri Kontisen ja Michael Ryderstedtin ensimmäisen kierroksen ottelu saksalaisparia Benjamin Becker/Michael Berrer vastaan.

Seuraava uutinen: Heliövaara ja Sato… →