Jarkko kolmannelle kierrokselle

19.1.2005  |  10:30

Srichaphan kukistui suoraan kolmessa erässä

Jarkko Nieminen meni alle kahdessa tunnissa Australian avointen kolmannelle kierrokselle Melbournessa keskiviikkoaamuna. Hän kukisti kisassa 27:nneksi sijoitetun Thaimaan Paradorn Srichaphanin luvuin 6-3, 6-4, 6-2.
Ottelutilasto kertoo, että Nieminen syötti ottelussa viisi läpisyöttöä, kuten Srichaphankin, muttei tehnyt yhtään kaksoisvirhettä – thaimaalaiselle niitä tuli neljä. Niemisen ykkössyöttöprosenttikin oli hyvä, 73%. Tämän ottelun jälkeen Niemisen ja Srichaphanin keskinäiset ottelut ovat Niemisen eduksi 2-1.
Australian avointen kolmannella kierroksella Nieminen kohtaa ykkössijoitetun, Sveitsin Roger Federerin, joka voitti keskiviikkona Takao Suzukin Japanista.
Jarkko on mukana myös nelinpelissä parinaan Etelä-Korean Hyung-Taik Lee. Pari kohtaa ensimmäisellä kierroksella torstaiaamuna Suomen aikaa ranskalaiset Arnaud Clementin ja Paul-Henri Mathieun.
Nieminen oli Australiassa kolmannella kierroksella myös vuonna 2003. Samana vuonna hän oli Ranskan avointen neljännellä ja Wimbledonin kolmannella kierroksella. Hän paras suorituksensa US Openissa on toinen kierros vuonna 2003.

Jaa:

Seuraava uutinen: Childs voitti niukasti… →