Jarkko kohtaa Feliciano Lopezin torstaina Barcelonassa

26.4.2012  |  09:48

Jarkko Nieminen (ATP 47) eteni kolmannelle kierrokselle keskiviikkona Barcelonassa ATP500 -turnauksen kaksinpelissä voittamalla Eduardo Schwankin luvuin 6-3, 6-7(4) 6-4.
Lucky loserina kisasta vetäytyneen Radek Stepanekin tilalle päässyt argentiinalainen ei päästänyt Niemistä helpolla. Hävittyään Jarkolle ensimmäisen erän hän voitti toisen, tie-breakiin päättyneen erän ja johti kolmattakin jo 3-1, josta Jarkko nousi erä- ja otteluvoittoon.
Kolmannella kierroksella torstaina Jarkko kohtaa Espanjan Feliciano Lopezin (ATP 16). Nämä kolmikymppiset vasurit ovat kohdanneet kuusi kertaa aiemmin Jarkon johtaessa otteluvoiton 5-1. Lopezin voitto on Barcelonasta 2009, jolloin hän voitti Jarkon 6-2, 6-1. Jarkko on voittanut Lopezin massalla kerran, Ranskan avoimissa vuonna 2007. Jarkon muut voitot espanjalaisesta ovat kovat kentiltä.
Jarkko ja Hollannin Robin Haase kokivat keskiviikkoiltana tappion nelinpelin toisella kierroksella kisan kakkossijoitetulle parille Max Mirnyi Valko-Venäjä/Daniel Nestor Kanada. Ratkaisu tuli vasta ottelutie-breakissa, joka päättyi Mirnyille ja Nestorille luvuin 14-12. Jarkolla ja Haasella oli kolme ottelupalloa.

Seuraava uutinen: Romania – Suomi… →