Jarkko jatkoon Kitzbühelissä

29.7.2014  |  13:39

Jo kolmesti aiemmin Teymurz Gabashvilin (ATP 66) voittanut Jarkko Nieminen (ATP 52) otti neljännenkin voiton venäläisestä tiistaina Kitzbühelin ATP500 -turnauksen kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella. Ensimmäisen erän alussa Gabashvili mursi Jarkon syötön ja meni 3-1 johtoon, mutta Jarkko tasoitti ja meni 38 minuutissa erävoittoon 6-4.
Myös toisen erän alkuun Gabashvili sai murron, mutta Jarkko otti murron takaisin ja eteni siitä erävoittoon luvuin 6-4. Ottelu kesti tunnin ja 21 minuuttia.
Toisella kierroksella Jarkko kohtaa voittajan ottelusta Andrey Golubev Kazakstan (ATP 65) – Juan Monaco  Argentiina (ATP 81).
Tiistai-iltana Henri Kontinen (ATP4p 62) ja Jarkko Nieminen (ATP4 103) saavat vastaansa nelinpelin avausottelussaan kakkoseksi sijoitetut Itävallan Julian Knowlen (ATP4p 41) ja Oliver Marachin (ATP4p 45).