Jarkko etenee Sydneyn kaksin- ja nelinpelissä

11.1.2012  |  12:38

Jarkko Nieminen

Jarkko Niemisellä (ATP 77) oli loistovire keskiviikkona ATP250-turnauksessa, Sydneyssä Australiassa. Hän otti komean revanssin kahdessa tunnissa ja 24 minuutissa tsekki Radek Stepanekista voittamalla tämän turnauksen toisella kierroksella luvuin 7-6(5), 5-7, 6-1.
Puolivälierissä Jarkko kohtaa jenkkikarsija Bobby Reynoldsin (ATP 126), joka voitti toisella kierroksella kolmessa erässä kakkoseksi sijoitetun maanmiehensä John Isnerin. Nieminen ja Reynolds eivät ole aiemmin kohdanneet.

Voitto tuli myös nelinpelin puolivälieräottelussa. Jarkko ja Matthew Ebden olivat jo 0-6, 0-2 tappiolla kun alkoivat kääntää ottelua, veivät toisen erän 6-4 ja ratkaisivat jatkoon menon sitten ottelutie-breakissa 10-4

ATP250
7.-14.1.2012 Sydney, Australia
2.kierrosta: Jarkko Nieminen (karsija) – Radek Stepanek Tsekki (8.) 76(5) 57 61
Nelinpeli
1.kierrosta: Matthew Ebden Australia/Jarkko Nieminen – Pablo Andujar/Marc Lopez Espanja 61 67(6) [10-3]
Puolivälieriä. Ebden/Nieminen – Max Mirnyi Valko-Venäjä/Daniel Nestor Kanada 06 64 [10-4]

Seuraava uutinen: Heliövaaralle karsintatappio Australian… →