Jaajo ja Perälä valmistautuvat näytösotteluun Barona Areenalla 17.9.

1.9.2011  |  15:22

Jaajo Linnonmaa (vas) ja Juha Perälä

 

Tuleva Davis Cup -ottelu Suomi – Puola on sytyttänyt Radio SuomiPOPin legendaariset Aamulypsyn juontajat Jaajon ja Perälän liekkeihin. Kaksikko haluaa DC-kentälle, mutta koska se ei täysin täytä Kim Tiilikaisen valintakriteerejä, Jaajo ja Perälä ”tyytyvät” pelaamaan näytösottelun lauantaina 17.9. heti Suomen ja Puolan nelinpeliottelun jälkeen Barona Areenalla.
Jaajo ja Perälä ovat yleensä pelanneet kaksinpeliä, mutta nyt on harjoittelun alla kolminpeli – niin, miettäkääpä sitä. He saavat vastaansa kolminpelin näytösotteluun suomalaisen naisammattilaispelaajan. Kuuntele SuomiPOPin Aamulypsyä klo 6-10, niin saat selville, kuka tämä pelaaja on… Viimeistään se tietysti selviää Barona Areenalla Espoossa lauantaina 17.9.

Jaajo ja Perälä ottavat valmistautumisensa tulevaan tenniskoitokseen tosissaan. Kuinka he siinä edistyvät, sitä voi seurata Radio SuomiPOPissa ja sen verkkosivuilta. Sekä Aamulypsy lähetyksessä että Suomi POPin verkkosivuilla on käynnissä kilpailu: osallistu ja voit voittaa liput Suomi – Puola -otteluun 16.-18.9. Barona Areenalle Espooseen.

Jos et vielä tiedä, keitä ovat Jaajo ja Perälä, nyt kannattaa tutustua.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Joel Popov ITF-kisan… →