J.Niemiselle tappio Australian avoimissa

20.1.2010  |  17:50

Serra vei liki nelituntisen ottelun viidessä erässä

Jarkko Niemisellä (ATP 132) oli kaksi ottelupalloa Australian avointen kaksinpelin toisen kierroksen ottelussaan Ranskan Florent Serraa (ATP 64) vastaan keskiviikkona Melbournessa.
Kolmen tunnin ja 51 minuutin jälkeen Nieminen hävisi ottelun dramaattisten vaiheiden jälkeen 63 46 75 67 57.
Jarkon ensimmäinen ottelupallo oli neljännessä erässä hänen ollessaan 5-4 johtoasemassa. Serra pelastautui tiukasta paikasta onnistuneella ohituslyönnillä. Toinen ottelupallo hänellä oli 6-5 –johdossa, mutta se ei tuonut hänelle voittoa, kun syötönpalautus epäonnistui. Erässä edettiin sitten tie-breakiin, jonka ranskalainen voitti 7-4.
Nieminen satutti nilkkansa neljännen erän lopussa ja pelasi ottelun lopun jalka teipattuna.
Viides erä eteni tasatahdissa, mutta Jarkolle aukeni ratkaisun paikka 5–5 –tilantessa. Serran borisbeckermäinen heittäytyminen ja onnistunut ohitus Jarkon ”breikkipallossa” ei tuonut suomalaiselle toivottua tulosta. Seuraavassa pelissä tilanteessa Serra mursi Niemisen syötön ja otti ratkaisevan erän 7-5.
Jarkon tie katkesi kaksinpelissä. Loukkaantunut nilkka kuvataan torstaina ja sen jälkeen tiedetään, voiko hän pelata nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelunsa.

Seuraava uutinen: Laine aloitti kautensa… →