J.Nieminen/Lindstedt –pari hajosi

26.9.2008  |  16:30

Jarkko ensi viikolla Tokiossa

Jarkko Nieminen ja Ruotsin Robert Lindstedt eivät enää pelaa parina nelinpeliä. Jarkko Nieminen ilmoitti asiasta Bangkokissa, Thailand Open-turnauksessa, jossa hänen parinaan nähtiinkin Itävallan Jürgen Melzer.
Nieminen ja Lindstedt voittivat vuosi sitten Mumbaissa Intiassa ensimmäisen nelinpeliturnauksensa yhdessä ja etenivät tänä vuonna US Openin nelinpelin puolivälieriin.
Ero tapahtui sulassa sovussa, sillä miesten intressit osoittautuivat liian erilaisiksi. Omilla verkkosivuillaan Nieminen kertoo, että Lindstedt (ATP-nelinpeliranking 21) haluaa panostaa nelinpeliin täysillä ja sellaisen parin kanssa, jolla on samat tavoitteet. Jarkko itse hakee menestystä etenkin kaksinpelissä.
Lindstedtin uusi pari on Tsekki Martin Damm (ATP-nelinpeliranking 29).
Ei Jarkko nelinpeliä silti jätä. Ensi viikolla hän pelaa Tokiossa ”dubbelia” jälleen Jürgen Melzerin kanssa ja lokakuussa Madridin, Baselin ja Pariisin turnauksissa yhdessä Australian Jordan Kerrin kanssa. Jarkko ja Jordan olivat toukokuussa Italian avointen nelinpelin puolivälierissä.
Thailand Openissa nelosiksi sijoitetut Nieminen ja Melzer hävisivät ensimmäisellä kierroksella USA:n Scott Lipskylle ja David Martinille 2-6, 6-7(6).

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen/T.Nieminen nelinpelin voittoon… →