J.Nieminen voitti Simonin Hampurissa

21.7.2010  |  09:47

Mainiossa pelivireessä oleva Jarkko Nieminen (ATP 60) urakoi kaksi tuntia ja viisi minuuttia Hampurin ATP500-turnauksen kaksinpelin toisella kierroksella Ranskan Gilles Simonin (ATP 33) kanssa ennen kuin tulostaululla olivat Niemisen voittolukemat 6-4, 3-6, 7-5.

Simon johti ensimmäistä erää jo 4-1, mutta Nieminen voitti viisi peliä peräkkäin. Niemisen hävittyä toisen erän ratkaisu siirtyi kolmanteen erään. Voiton Nieminen otti toisella ottelupallolla.
Kolmannella kierroksella Nieminen kohtaa kisan kuudenneksi sijoitetun Espanjan Juan Carlos Ferreron (ATP 21). Miehet kohtaavat nyt viidennen kerran. Ferrero on voittanut aiemmat kohtaamiset vuosina 2002 Madridissa, 2005 Umagissa ja 2008 Monte Carlossa, Niemisen voitto on vuodelta 2006 Båstadista.

Seuraava uutinen: JEM-kisoissa Pöllänen neljännelle… →