J.Nieminen voitti, Laine hävisi

16.1.2007  |  16:20

Suomalaisten ottelut tiistaina Melbournessa

Hieman yli kolme tuntia sai 17.sijoitettu Jarkko Nieminen kesyttää USAn Paul Goldsteinia ennen kuin tie toiselle kierrokselle oli selvä. Nieminen hävisi ensimmäisen erän 5-7, mutta voitti kolme seuraavaa luvuin 6-2, 7-6(4), 6-4.
Ottelun tilastojen mukaan kumpikin syötti yhdeksän läpisyöttöä, mutta Nieminen teki 10 kaksoisvirhettä, Goldstein viisi.
Toisella kierroksella Nieminen kohtaa Argentiinan Juan Ignacio Chelan, joka voitti Italian Potito Staracen 7-6(5), 6-4, 6-4.
Nieminen on nelinpelissä parinaan Ruotsin Thomas Johansson. Pari saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa 7.sijoitetut Israelin Jonathan Erlichin ja Andy Ramin.
Emma Laine kohtasi ensimmäisen kierroksen ottelussaan venäläiskarsija Alla Kudryavtsevan. Laine aloitti mainiosti, vei ensimmäisen erän 6-4, mutta toinen meni venäläiselle 6-2. Kolmas erä oli kutkuttavan tasainen. Laine johti murrolla sitä 6-5 ja oli syöttämässä ottelua kotiin. Venäläinen kampesi kuitenkin erävoiton väkisin 9-7 ja meni toiselle kierrokselle, jolla kohtaa kuudenneksi sijoitetun Sveitsin Martina Hingisin.
Suomalaiset saivat odottaa useita tunteja ottelujensa alkua, sillä 35C-asteen helteessä otteluita ei sivukentillä voitu aloittaa aikataulussaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Winter Cup joukkueet… →