J.Nieminen voitti Gonzalezin Baselissa

26.10.2007  |  16:00

Lauantaina välieräottelussa Mathieu tai Bagdatis

Jarkko Nieminen (ATP 29) kohtasi perjantaina Baselin 850.250 euron ATP-turnauksen kaksinpelin puolivälierissä kisan kakkossijoitetun Chilen Fernando Gonzalezin (ATP 8).
Nieminen voitti ensimmäisen erän 6-3 ja mursi toisessa erässä 3-3:ssa Gonzalezin syötön. Nieminen syötti ottelua kotiin 5-4 johtoasemassa. Hänellä oli kaksi ottelupalloa, kun ottelua oli pelattu tunti ja vartti. Gonzalez kesti, mursi Niemisen syötön ja tasoitti toisen erän 5-5:een. Nieminen ei tästä lannistunut, vaan mursi heti seuraavassa pelissä Gonzalezin syötön ottaen 6-5 johdon. Niemisen syöttövuorossa Gonzalezilla oli kolme murtopalloa, mutta hän ei niissä onnistunut. Kolmannella ottelupallolla Nieminen selvitti erä- ja otteluvoiton 7-5.
Tämä oli miesten viides kohtaaminen. Kaikki aiemmat ottelut, kaksi vuonna 2003 ja kaksi vuonna 2004, olivat päättyneet Gonzalezin voitoksi.
Välierissä Nieminen kohtaa voittajan ottelusta Paul-Henri Mathieu – Marcos Baghadatis.
Nelinpelissä Robert Lindstedt ja Jarkko Nieminen pelaavat perjantaiksi siirtyneen puolivälieräottelun, jossa he kohtaavat USA:n James Blaken ja Bahaman Mark Knowlesin. (RN)

Seuraava uutinen: Heliövaara Nokia Junior… →