J.Nieminen voitti Canasin

25.10.2007  |  18:00

Puolivälierissä Fernando Gonzalez

Jarkko Nieminen (ATP 29) kohtasi torstaina Baselin 850.250 euron ATP-turnauksen kaksinpelin toisella kierroksella Argentiinan Guillermo Canasin (ATP 12). Nieminen voitti ensimmäisen erän 49 minuutissa luvuin 6-4, mutta hävisi toisen 3-6. Kolmannen erän kolmannessa pelissä Canas mursi Niemisen syötön ja meni 2-1 johtoon. Argentiinalainen vei pari seuraavaa syöttövuoroaan menettämättä pistettäkään. Hänellä oli kaksi ottelupalloa 5-4 johtoasemassa omassa syötössään, mutta Nieminen kesti ja mursi Canasin syötön. Seuraavassa pelissä Nieminen piti syöttönsä ja meni 6-5 johtoon edeten siitä vielä 7-5 erä- ja otteluvoittoon. Ottelu kesti kaksi tuntia ja vartin.  Tämä oli miesten ensimmäinen kohtaaminen.
Puolivälierissä Nieminen kohtaa kisan kakkossijoitetun Chilen Fernando Gonzalezin.
Nelinpelissä torstain viimeisenä otteluna Robert Lindstedt ja Jarkko Nieminen kohtaavat puolivälieräottelussa USA:n James Blaken ja Bahaman Mark Knowlesin.(RN)

Seuraava uutinen: Heliövaara ja Laaksonen… →