J.Nieminen puolivälieriin Delray Beachissa

26.2.2010  |  09:00

Kaksinpelissä vastassa Becker, nelinpelissä Bryanit

Jarkko Nieminen (ATP 109) on edennyt puolisävlieriin sekä kaksin- että nelinpelissä Delray Beachissa, Floridassa ATP250-turnauksessa.
Kaksinpelin toisella kierroksella Jarkko otti voiton viidenneksi sijoitetusta Evgeny Korolevista (ATP 46). Jarkon aiempi voitto Korolevista tuli pari vuotta sitten 6-0, 6-0. Nyt Delray Beachissa Korolev vei ensimmäisen erän 7-5 ja johti toista erää 1-0. Sen jälkeen Jarkko vei 12 peliä putkessa ja eteni puolivälieriin, jossa vastaa on kolmanneksi sijoitettu Saksan Benjamin Becker (ATP 40). Hän sai luovutuksen toisella kierroksella USA:n Wayne Odesnikista. Nieminen ja Becker ovat kohdanneet kerran aiemmin, vuonna 2006 Tokiossa, jossa saksalainen vei voiton tiukassa kolmen erän ottelussa.
Nelinpelissä Nieminen ja USA:n Bobby Reynold voittivat Etelä-Afrikan Jeff Coetzeen ja USA:n Scott Lipskyn, ratkaisu tuli ottelutie-breakissa, jonka Nieminen ja Reynolds veivät 10-7.
Puolivälierissä pari kohtaa ykkössijoitetut Bryanin kaksoset Bobin ja Miken.
Jarkon molemmat ”kvartsiottelut” ovat perjantaina.
Nieminen on nyt kolmatta kertaa Delray Beachin turnauksessa. Vuonna 2002 hän eteni toiselle kierrokselle, viime vuonna hävisi ensimmäisellä kierroksella Ranskan Florent Serralle. Nelinpelissä hän oli viime vuonna puolivälierissä parinaan Intian Rohan Bopanna.

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen välieriin Sarajevossa… →