J. Nieminen Marrakeshin puolivälieriin kaksin- ja nelinpelissä

18.3.2010  |  14:49

Vastassa Lamine Ouahab

Jarkko Nieminen (ATP 85) eteni keskiviikkona helposti Marraskeshin ATP Challenger-turnauksen puolivälieriin. Hänen 22-vuotias ukrainalaisvastustajansa Ivan Sergejev (ATP 161) hyytyi ensimmäisen erän 3-3 –tilanteessa ja luovutti 3-6, 0-1 tappioasemassa.
Voitto vei Jarkon puolivälieriin, jossa hän kohtaa Barcelonassa asuvan algerialaisen Lamine Ouahabin (ATP 158). Tämä voitti kaksituntisessa ottelussa Romanian Victor Crivoin (ATP 115) kolmessa erässä.
Keskiviikkoiltana Jarkko ja Saksan Michael Kohlmann voittivat marokkolaisparin Rabie Chakin ja Reda el Amranin nelinpelin ensimmäisellä kierroksella luvuin 2-6, 6-4 [10-4]. Seuraavaksi vastaan tulee toinen marokkolaispari, Mohammed Saber/Mehdi Ziadi.

Seuraava uutinen: Salonen nelinpelin loppuottelussa… →