J.Nieminen loppuotteluun Jerseyssa

14.11.2009  |  19:00

Nielsen ja Sirianni veivät nelinpelin voiton

Kaksi tuntia viisi minuuttia vei Jarkko Niemiseltä (ATP 109) lauantaina selvittää tiensä 42.500€ ATP Challenger-turnauksen sunnuntaiseen loppuotteluun Jerseyssä.
Neljänneksi sijoitettu Nieminen hävisi ensimmäisen erän välieräottelussaan sijoittamattomalle Saksan Tobias Kamkelle (ATP 232) tie-breakissa 7-9, mutta voitti sitten seuraavat erät 6-2, 6-3. Tämä oli Niemisen toinen voitto lyypekkiläisestä, ensimmäinen tuli kaksi vuotta sitten Stockholm Openissa.
Loppuottelussa Jarkko saa vastaansa Ranskan Robert Stephanen (ATP 115) , joka omassa välieräottelussaan voitti Hollannin Robin Haasen 7-5, 6-2.
Lauantai-iltana pelattiin turnauksen nelinpelin loppuottelu, jossa Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen kohtasivat neljänneksi sijoitetut Tanskan Frederik Nielsenin ja Australian Joseph Siriannin. Suomalaispari hävisi ensimmäisen erän 5-7, mutta voitti toisen 6-3. Ottelutie-breakin alussa Nielsen/Sirianni johti jo 4-0 ennen kuin suomalaispari sai ensimmäisen pisteensä. Vastustajat eivät ottelutie-breakin lopulta 10-2.

42.500€ ATP Challenger
9.-15.11. Jersey

Kaksinpeli
Välieriä: Jarkko Nieminen (4-) – Tobias Kamke Saksa 67(7) 62 63
Nelinepeli
Loppuottelu: Frederik Nielsen Tanska/Joseph Sirianni Australia (4.) – Henri Kontinen/Nieminen 75 36 [10-2]

Seuraava uutinen: M.Kontinen Boca Ratonissa… →