J.Nieminen kukisti Gineprin

23.10.2007  |  15:00

Toiselle kierrokselle Baselissa

Jarkko Nieminen (ATP 29) nousi komeasti kolmannessa erässä 1-5 tappioasemasta otteluvoittoon Baselin 850.250 euron ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella tiistaina. USA:n Robby Ginepri (ATP 88) vei ensimmäisen erän 6-3, Nieminen toisen 6-4. Kolmas erä näytti nopeasti menevän amerikkalaisen tiliin, mutta Nieminen nousi taitavasti peli kerrallaan ensin tasoihin ja sitten ohi. Erävoitto tuli luvuin 7-5. Tämä oli Niemisen toinen voitto Ginepristä. Edellinen on vuodelta 2004 Long Islandin turnauksessa.
Toisella kierroksella Nieminen kohtaa voittajan kahden argentinon ottelusta Guillermo Canas (6.) – Jose Acasuso,
Myöhemmin tiistai-iltana Robert Lindstedt ja Nieminen kohtaavat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella tsekit Tomas Cibulecin ja David Skochin. (RN)

Seuraava uutinen: Lindstedt/Nieminen jatkoon Baselissa… →