J.Nieminen kohtaa Montcourtin

30.5.2007  |  11:00

Nelinpeliparina Thomas Johansson

Jarkko Nieminen (ATP 23) selvitti tiensä Ranskan avointen miesten kaksinpelin toiselle kierrokselle voittamalla tiistaina avausottelussaan toisen vasurin, Espanjan Feliciano Lopezin suoraan kolmessa erässä 6-2, 6-4, 7-6(2). Ottelu kesti kaksi tuntia ja viisi minuuttia. Nieminen menetti ottelussa syöttönsä vain kerran.
Niemisen toisen kierroksen vastustajaksi tuli Ranskan 22-vuotias Mathieu Montcourt (ATP 130), joka voitti Saksan Benjamin Beckerin luvuin 6-3, 6-1, 6-3. Nieminen ja Montcourt kohtaavat nyt ensimmäisen kerran. Tänä vuonna Montcourt on pelannut kahdeksassa ATP Challenger-turnauksesta, joista voitti tammikuun lopulla Etelä-Afrikassa 125.000$:n kisan sijoittamattomana pelaajana. Viime viikolla hän pelasi vuoden ensimmäisen ATP-turnauksensa Pörtschachissa, Itävallassa, jossa voitti Max Mirnyin 6-4,6-4, mutta hävisi toisella kierroksella Espanjan Albert Montanesille.
Nelinpelissä Nieminen ja Ruotsin Thomas Johansson kohtaavat ensimmäisellä kierroksella Argentiinan Sergio Roitmanin ja Hollannin Martin Verkerkin.

Seuraava uutinen: Kanev pudotti Paukun… →