J.Nieminen kohtaa karsijan Barcelonassa

27.4.2008  |  22:00

Nuori venäläinen Kukushkin avausvastustaja

Arpa heitti karsijapelaajan, Venäjän Kukushkinin, Jarkko Niemisen (ATP 24) ensimmäisen kierroksen vastustajaksi Barcelonan 888.000 euron ATP turnaukseen, joka käynnistyy pääsarjan osalta maanantaina.
Venäjän 20-vuotias Mikhail Kukushkin (ATP 146) oli ensimmäisessä ITF Futures-turnauksen pääsarjassa vuoden 2005 lokakuussa, pelasi vuonna 2006 jo kolmessa ATP Challenger-turnauksessa ja voitti kaksi Challengeria peräkkäisinä viikkoina viime vuoden heinä-elokuussa Saranskissa, Venäjällä ja Samarkandissa, Uzbekistanissa. Kolmas ATP Challenger-voitto on tämän vuoden maaliskuulta Barlettasta, Italiasta. Ensimmäisen ATP –turnauksensa hän pelasi viime lokakuussa Pieterissa, mutta hävisi ensimmäisellä kierroksella. Barcelonassa hän pelasi kaksi karsintaottelua, joissa voitti Espanjan Guillermo Olason ja Itävallan Oliver Marachin.
Jarkko Nieminen on nyt kuudetta kertaa Barcelonan turnauksessa. Hänen paras saavutuksensa on vuodelta 2006: hän eteni puolivälieriin, jossa hävisi Rafael Nadalille kolmessa erässä. Viime vuonna Nieminen voitti toisella kierroksella Italian Andreas Seppin, mutta hävisi kolmannella Espanjan Oscar Hernandezille. (RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaaralle tappio Bournemouthin… →