J.Nieminen kohtaa Hewittin Pariisissa

31.5.2007  |  17:00

Montcourt kukistui kolmessa erässä

Jarkko Nieminen eteni kolmannelle kierrokselle Ranskan avointen miesten kaksinpelissä Roland Garrosilla, Pariisissa.
Puolessatoista tunnissa takoi kisassa sijalle 20 sijoitettu Nieminen voittolukemat 6-1, 6-1, 6-4. Hän pääsi omassa ottelussaan huomattavasti helpommalla kuin tuleva vastustajansa 14.sijoitettu Australian Lleyton Hewitt, joka tahkosi kolme ja puolituntia Argentiinan Gaston Gaudion kanssa, jonka voitti lopulta viidessä erässä luvuin 6-2, 4-6, 3-6, 6-2, 6-4.
Nieminen ja Hewitt ovat kohdanneet kolme kertaa aiemmin, ja Hewitt on voittanut kaikki nämä ottelut. Ne on pelattu kovilla tai mattoalustalla: vv.2002 ATP Masters-sarjan turnauksissa Cincinnatissa ja Pariisissa (Paris Indoor) sekä toissa vuonna US Openissa New Yorkissa.
Nieminen on nyt kolmatta kertaa Ranskan avoimissa kolmannella kierroksella: vuonna 2002 hän hävisi kolmannella kierroksella Saksan Tommy Haasille ja vuonna 2003 eteni neljännelle kierrokselle, jolla hävisi Chilen Fernando Gonzalesille. Viime vuonna Nieminen joutui luovuttamaan ensimmäisen kierroksen ottelun kolmannessa erässä vatsataudin vuoksi Hollannin Raemon Sluiterille. Nieminen on jo kasvattanut mukavasti ATP-pistepottiaan.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Panfil pudotti T.Niemisen… →