J.Nieminen jatkoon Stockholm Openissa

8.10.2008  |  18:00

Voitto kolmessa erässä

20-vuotias Brasilian Thomaz Bellucci (ATP 80) järjesti kolmossijoitetulle Jarkko Niemiselle (ATP 33) tekemistä Stockholm Openin kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella keskiviikkona Kungliga Tennishallenissa.
Ensimmäinen erä ratkesi vasta tie-breakissa. Bellucci johti sitä 4-1, Nieminen nousi 5-4 johtoon, mutta brasialainen kirjasi tie-brekin edukseen luvuin 7-5 ja vei näin ensimmäisen erän. Toisen erän Nieminen vei nimiinsä 6-3, mutta sai urakoida kolmannessa erässä. Belluccilla oli viisi murtopalloa mennäkseen 4-2 johtoon, mutta ne Nieminen selvitti. Kolmannen erän Nieminen voitti 7-5 kolmannella ottelupallollaan.
Toisella kierroksella torstaina Nieminen kohtaa Ranskan Arnaud Clementin (ATP 86), joka voitti ruotsalaiskarsija Björn Rehnquistin (ATP 183) luvuin 6-2, 6-1. ATP-tasolla miehet pelaavat nyt toisen kerran vastakkain. Vuonna 2003 Nieminen voitti Clementin Miamissa 6-2, 6-1.

Seuraava uutinen: Laine jatkoon Barnstaplessa… →