J.Nieminen jatkoon Australiassa

19.1.2010  |  13:00

Ottelu katsottavissa Eurosport Playerilla keskiviikona klo 8.20 alkaen

Jarkko Niemisen (ATP 132) ja Australian Nick Lindahlin ensimmäisen kierroksen ottelu Australian avoimissa jäi kesken maanantai-iltana sadekuuron yllättäessä ihan loppumetreillä.

Tiistaina ottelua jatkettiin tilanteessa 6-2, 7-5, 5-4. Jarkko tarvitsi vain neljä pistettä sinetöidäkseen ottelun voiton itselleen; kolmas erä päättyi siis 6-4.
Toisella kierroksella Jarkko kohtaa Ranskan Florent Serran (ATP 64), joka joutui pelaamaan omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan viisi erää 28.sijoitetun Itävallan Jürgen Melzerin kanssa.
Nieminen ja Serra ovat kohdanneet viisi kertaa tätä ennen; Serra on voittanut niistä neljä v. 2005 Båstadissa, 2006 Adelaidessa ja viime vuonna San Josessa ja Delray Beachissa. Niemisen voitto on Prostejovin ATP Challenger-turnauksesta vuonna 2005.
Niemisen ja Serran toisen kierroksen ottelu pelataan keskiviikkona kentällä 8 päivän viimeisenä otteluna (ensimmäinen ottelu alkaa klo 11 paikallista aikaa.

Nelinpeli torstaina
Niemisen nelinpelipari on Saksan Michael Kohlmann. Parin avausvastustajia ovat neljänneksi sijoitetut Intian Mahesh Bhupathi ja Valko-Venäjän Max Mirnyi. Ottelu pelataan torstaina.

Eurosport ja Eurosport Player

Eurosport lähettää jälleen turnauksesta yli 230 tuntia. 
Eurosport Playerilla haluamansa ottelun voi valita seitsemältä eri kentältä ja vuositilauksen saa antamalla koodin OPISKELIJA2010 hintaan 19,90€.

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukku pääsarjaan Hollywoodissa… →