Ivanoville toinen ITF Futures -voitto Suomessa

26.8.2012  |  11:59

Viron 25-vuotias Vladimir Ivanov (ATP 456) otti Suomessa pelatuista kolmesta 10.000$ ITF Futures -turnauksesta melkein täyden potin. Lauantaina hän voitti Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa kaksinpelin loppuottelussa Ruotsin Markus Erikssonin kolmessa erässä. Hän otti kolmessa viikossa kaksi kaksinpelin voittoa, Vierumäellä ja Pajulahdessa, oli finaalissa Kotkassa ja voitti Pajulahdessa vielä nelinpelinkin parinaan Ranskan Alexandre Penaud.. Vierumäellä ja Kotkassa tuli nelinpelitappio ensimmäisellä kierroksella, näissä kisoissa parina oli Venäjän Yan Sabanin.
Pajulahden kaksinpelin finaalissa Ivanov sai tehdä täyden päivätyön Erikssonin kanssa. Ensimmäinen erä tuli nopeasti 6-0, mutta toisessa erässä Eriksson sai pelinsä kuntoon, vei sen 6-4 ja taisteli kolmannessa erässä tie-breakiin asti, jonka Ivanov sitten voitti 7-4.
Kolmessa  ITF Futures -kisassa suomalaisista parhaiten menestyi Timo Nieminen, joka oli sekä Vierumäellä että Kotkassa välierissä ja Pajulahdessa puolivälierissä. Juho Paukku eteni puolivälieriin Vierumäellä ja Kotkassa.
Nelinpelissä Sami Huurinainen ja Jesper Saarni voittivat turnauksen sekä Vierumäellä että Kotkassa. Nelinpelin loppuottelussa olivat Vierumäellä Herkko Pöllänen ja Max Wennäkoski, Pajulahdessa Mika Julin ja Verneri Tuomi.