ITF myönsi Suomen Tennisliitolle tunnustuspalkinnon erinomaisesta kehitystyöstä valmennuksen ja valmentajakoulutuksen eteen

30.3.2019  |  12:46  |  Artikkeli

Suomen Tennisliiton puheenjohtaja Toni Pokela ja ITF:n presidentti David Haggerty

Kansainvälinen Tennisliitto ITF myönsi Suomen Tennisliitolle tunnustuspalkinnon valmennuksen ja valmentajakoulutuksen eteen tekemästä työstä. Palkinto luovutettiin Tennis Europen Annual General Meeting -tapahtumassa Maltalla 29.3.2019.

ITF myöntää vuosittain viidelle maalle tunnustuksen erinomaisesta kehitystyöstä –  arviointiprosessissa huomioidaan ITF:n keskeiset strategiset pääpainopisteet. Suomen Tennisliitto oli yksi palkittavista ja tunnustus tuli valmennuksen ja valmentajakoulutuksen kehityksestä.

ITF:n Vitor Cabral kertoo palkinnon kulmakiviksi laadukkaan, aktiivisen ja systemaattisen valmentajakoulutuksen, joka näkyy suomalaispelaajien kehityksessä.

– ITF:n myöntämä tunnustuspalkinto valmennuksesta ja valmentajakoulutuksesta osoittaa, että olemme oikealla tiellä. Suomalainen valmennus, huippujunioreiden kehitys ja nousu nuorten Grand Slam -tapahtumiin on huomattu sekä ITF:n että Tennis Europen puolelta, kommentoi Tennisliiton puheenjohtaja Toni Pokela.

– Lämpimät kiitokset valmentajakoulutuksen yhteistyökumppanillemme, Liikuntakeskus Pajulahdelle, koulutuspäällikkö Harri Suutariselle, nuorten valmennustiimille ja kaikille muille, jotka ovat viimeisten vuosien aikana osallistuneet pelaajien ja valmentajien kehitystyöhön, jatkoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →