ITF-junioriturnauksessa Tallinnassa pelattu kolmas kierros

11.7.2012  |  08:55

  Tallinnassa pelattavassa 4. kategorian juniorien ITF-turnauksessa pelattiin tiistaina kaksinpelissä toisen kierroksen ottelut ja nelinpelin ensimmäinen kierros. Poikien kaksinpelissä kolmanneksi sijoitettu TaTS:n Joel Popov eteni puolivälieriin kukistamalla karsimalla turnaukseenpäässeen Liettuan Tadas Babelisin. Vastaansa Popov saa HyTS:n Panu Virtasen, joka voitti villin kortin turnaukseen saaneen Viron Hendrik Innon.
Nelinpelissä ykkösiksi sijoitetut Popov ja latvialainen Arturs Lazdins etenivät puolivälieriin voittamalla italialaisen Marco Brugnerotton ja Venäjän Alexander Bublikin. Virtanen ja HVS:n Alex Hedman hävisivät avauskierroksen ottelunsa neljänneksi sijoitetuille liettualaisille Babelisille ja Mantas Bugailiskisille.
Smashin Niklas Hellström ja virolainen Oskar Lusti putosivat jatkosta hävittyään Viron Kert Kilumetsille ja velkovenäläiselle Aliaksandr Prudnikaulle. Smashin Kim Kauppila ja Smash-Kotkan Ville-Petteri Ahti hävisivät Latvian Mikus Losbergsille ja Viron Karl Kiur Saarille.

Tyttöjen kaksinpelissä viidenneksi sijoitettu Tanja Tuomi selvitti tiensä puolivälieriin voittamalla venäläisen Aleksandra Vostrikovan, joka pääsi pääsarjaan karsintojen kautta. Olivia Pimiän turnaus jäi toiselle kierrokselle, kun hän hävisi turnaukseen karsineelle valkovenäläiselle Iryna Shymanovichille.
Nelinpelissä ykköseksi sijoitetut Tuomi ja hänen viime viikkoinen finaalivastustajansa Pajulahdesta, liettualainen Agne Cepelyte, etenivät puolivälieriin voittamalla TVS:n Nelli Liuksen ja Italian Francesca Bullanin. Neljänneksi sijoitetut Pimiä ja HVS:n Nanette Nylund hävisivät ottelunsa latvialaiselle Anita Ance Detlavalle ja Iso-Britannian India Sandersille.

11. AOTK TwigaCup
Juniorien ITF-turnaus (4.kategoria)
9.7.-13.7.2012 Tallinna, Viro

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Timo Nieminen toiselle… →