IPP Open on ”Vuoden 2010 Challenger”

1.3.2011  |  14:13

HVS-Tenniksen Talissa järjestämä miesten ATP Challenger -turnaus, IPP Open, on palkittu ”Vuoden 2010 Challenger” -palkinnolla.
Valinnasta vastaa miesten ammattilaisten kattojärjestön ATP:n ja Kansainvälisen Tennisliiton ITF:n Challenger-komitea.
Valinnan perusteissa todetaan, että IPP Open on aina järjestetty erittäin laadukkaasti, sen puitteet,  organisaatio ja markkinointi ovat erinomaisen hyvät sekä toimitsijat erittäin ammattitaitoisia.
-Tosi hieno juttu, totesi IPP Openin kilpailujohtaja Pekka Mäkelä kisan saamasta tittelistä.
-Joka vuosi ATP:n kisaan lähettämä supervisor tekee kymmensivuisen raportin kisan järjestelyistä sekä omien havaintojensa että osallistuvien pelaajien haastattelujen pohjalta. Olemme jo vuosia saaneet hyvät yleisarvostelut, sanoi Mäkelä. – Silti tämä nimeäminen vuoden Challengeriksi tuli yllätyksenä.
-Supervisorin raportti on järjestäjälle hyvä ohjenuora. Jos siinä todetaan, että jotain asiaa järjestelyissä olisi syytä parantaa, sen mukaan on toimittu.
IPP Openin edustajat ottavat huomionosoituksen vastaan Monte Carlossa huhtikuussa ATP Masters -sarjan kilpailun yhteydessä.
IPP Open järjestetään tämän vuoden marraskuussa 11.kerran. Sen palkintosumma on 125.000$ ja sen lisäksi pelaajille kustannetaan majoitus. Tänä vuonna HVS järjestää IPP Openin kanssa samanaikaisesta naisten 25.000$ ITF-turnauksen, OrtoLääkärit Openin. Nyt neljättä kertaa pelattava naisten turnaus on aiemmin käyty Talissa syys-lokakuun vaihteessa.

 

 

 

Jarkko Nieminen IPP Openissa 
Kuva: Jouko Siro

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen jatkoon TE14v-kisassa… →