IPIN-tunnus

4.12.2007  |  10:00

IPIN-tunnus myös junioreille pakolliseksi

Kansainvälisiin juniorikilpailuihin osallistuvien tulee ensi vuoden alusta kirjautua Kansainvälisen Tennisliiton IPIN (International Player Identification Number) –järjestelmään. Ammattilaiskisoihin osallistuville IPIN-jäsenyys on ollut pakollinen vuodesta 2005 lähtien.

Juniorien IPIN-järjestelmän vuosimaksu on 20 dollaria ja sen voi maksaa vain luottokortilla. Mikäli juniori aikoo pelata ensi vuonna myös miesten tai naisten ITF-kilpailuissa, hän voi maksaa vuoden alussa täyden IPIN-maksun, 45 dollaria. Mikäli juniori osallistuu aikuisten ITF-kilpailuihin myöhemmin ensi vuonna, hän voi silloin maksaa täyden IPIN-maksun ja juniorien IPIN-maksun erotuksen, 25 dollaria.
Pelaajien, jotka eivät ole rekisteröityneet IPIN-järjestelmään ja maksaneet vuosittaista jäsenmaksuaan, ilmoittautumisia ei oteta vastaan eikä osallistuminen juniorien ITF-pistekisoihin ole näin ollen mahdollista.

Kansainvälinen Tennisliitto haluaa IPIN-järjestelmän laajentamisella junioreihin myös valmistaa nuoria pelaajia ammattilaistennikseen siirtymiseen. Yhtä pitkälle kuin ammattilaisten IPIN-jäsenyyden kanssa junioripuolella ei kuitenkaan mennä. Ammattilaiset voivat ilmoittautua ja vetäytyä kisoista IPIN Online-järjestelmän kautta. Juniorien ilmoittautuminen kansainvälisiin pistekilpailuihin tapahtuu IPINistä huolimatta edelleenkin kansallisten tennisliittojen kautta. Suomessa ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa sähköisesti täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa https://www.tennis.fi/main.site?action=siteupdate/ilmoittautuminen

Rekisteröinti juniorien IPIN-järjestelmään käynnistyi 1.12. Se tapahtuu ITF:n verkkosivuilla www.itftennis.com/IPIN

Sellaisen juniorin, joka on jo pelannut aikuisten ITF-kisoissa ja hankkinut IPINin, ei tarvitse rekisteröityä uudestaan juniorien IPIN-järjestelmään, vaan sama IPIN-tunnus käy myös juniorikisoissa. Jo IPIN-järjestelmään liittyneen tulee ensi vuoden alusta maksaa jälleen vuosimaksu.

Jaa:

Seuraava uutinen: Rivera pudotti Kontisen… →