Infoa koronavirustilanteen vaikutuksista

13.3.2020  |  11:29  |  Artikkeli

Päivitetty 16.3.2020 klo 18:38

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset uutiset ja ohjeet koronavirustilanteeseen liittyen. Päivitämme ohjeita sitä mukaa, kun viranomaiset antavat uusia suosituksia tai tilanne muuten muuttuu.

Suosittelemme myös seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia TÄÄLTÄ.

SEURATOIMINNAN OHJEET

Seuroille suunnatut ohjeet (valmennus- ja harrastustoiminta sekä niiden maksut, henkilöstö ja hygienia) löytyvät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Valtioneuvoston päätökset 16.3.2020

Suomen valtioneuvosto tiedotti 16.3.2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen johdosta. Suomen Tennisliitto ry noudattaa ja suosittelee jäsenseurojaan noudattamaan valtioneuvoston linjauksia. 

Lisätoimenpiteitä linjattiin yhteensä 19 ja ne ovat voimassa 13.4.2020 asti. Lue valtioneuvoston tiedote kokonaisuudessaan täältä.  

Yhtenä toimenpiteenä valtio sulkee omia vapaa-ajan, urheilun ja kulttuurin toimintojaan sekä suosittelee yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin. Valtio lisäksi rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suosittelee välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. 

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti Tennisliitto suosittelee jäsenseurojaan keskeyttämään harjoitus- ja valmennustoimintansa 13.4. asti. Tennisliitto on myös pidentänyt kilpailutoimintansa keskeyttämistä 13.4. asti. Lisäksi yleinen ja senioreiden sarjatennistoiminta sekä nuorten tehoryhmätoiminta keskeytetään kyseiseen päivämäärän asti. 

Tarkkailemme ja päivitämme tilannetta jatkuvasti. Tennisliitto auttaa seurojaan tässä hankalassa tilanteessa – toivomme ymmärrystä ja yhdessä sekä yhteistyöllä tästä selvitään.

INFOA SEUROILLE KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSISTA

Senioritennis ry

Seuraa Senioritenniksen tiedotteita täältä.

Lambi Street Tennis -kiertue

Lambi Street Tennis -kiertueen aloitusta siirretään. Kiertueelle osallistuville seuroille lähetetään lisätietoa kiertueen järjestelyistä.

Yleisötapahtumat

Tennisliitto noudattaa valtioneuvoston suositusta yli 500 henkilön yleisötilaisuuksien perumisesta toukokuun loppuun asti.

Nuorten maajoukkue- ja tehoryhmätoiminta

Nuorten maajoukkueiden kansalliset ja kansainväliset kilpailumatkat ja leiritykset on peruttu toistaiseksi. Tehoryhmätoiminta on myös keskeytetty 13.4. asti.

Hygienia

Tennisliitto korostaa käsi- ja yskimishygienian merkitystä kaikessa toiminnassa.

THL:N OHJEITA KÄSI- JA YSKIMISHYGIENIAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Miesten maajoukkue kohtaa… →