Ilmoittautuminen ulkokauden sarjatennikseen käynnissä 22.4. asti

13.3.2024  |  10:43  |  Ennakot

Ulkokausi 2024 yleisen sarjatenniksen osalta lähenee kovaa vauhtia. Ilmoittautuminen kesän sarjatennikseen on nyt käynnissä.

Ulkokauden sarjatennikseen ilmoittautuminen käynnissä TennisÄssässä

Ilmoittautuminen ulkokaudelle 2024 on alkanut. Joukkueiden tulee vahvistaa osallistuminen sarjatennikseen oman seuran sarjamanagerin toimesta TennisÄssän kautta. Kaikkien seurojen tulee ilmoittaa joukkueet TennisÄssän kautta aina TEHO Sport Tennisliiga Cupista 5. divisioonaan asti. Merkitsethän myös mahdolliset vetäytymiset joukkueiden kohdalta TennisÄssään. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa joukkueen kapteenin tiedot. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 22.4.

Ulkokauden 2024 peliaika on 10.5.-18.8.2024. Nousu- ja putoamiskarsinnat pelataan 30.8.-1.9.

Lohkot julkaistaan TennisÄssään 3.5. mennessä. Lohkojen julkaisuista otteluiden aikataulut tulee olla sovittuna muiden joukkueiden kanssa 4 viikon sisällä.

ULKOKAUSI 2024

Ohjeet ilmoittautumiseen sarjatennismanagereille:

1. Kirjaudu sisään TennisÄssään (www.tennisassa.fi)
2. Valitse vasemmalta valikosta seuran nimi ja ”Sarjatennisjoukkueen ylläpitäjä”
3. Valitse avautuvasta listasta oikea sarja eli ”Ulkokausi 2024 : TEHO Tennisliiga Cup ja 1.-5.divisioonat”
4. Valitse sivun keskivaiheilta oranssi nappi, jossa lukee ”Entry incomplete”
5. Sivulla näkyy kaikki seuranne aiemmin kaudella olleet joukkueet ja jokainen pitää vahvistaa osallistuvaksi tai vetäytyväksi: Valitse joukkueen riviltä oikealta ”Actions”.
Valitse ”Edit” mikäli joukkue on mukana tällä kaudella. Syötä avautuvaan ikkunaan joukkueelle kapteeni kohtaan ”Add team captain”. Naisten joukkueelle ei voi tässä vaiheessa syöttää mieskapteenia ja toisinpäin, syötä silloin tähän joku joukkueen pelaajista. Vahvista vielä klikkaamalla ”Tallenna”.
Valitse Withdraw mikäli joukkue ei ole mukana tällä kaudella. Voit antaa avautuvaan ikkunaan lisätietoja halutessasi, mutta vahvista vetäytyminen vielä klikkaamalla punaista ”Withdraw”-nappia.
6. Uuden joukkueen voit lisätä klikkaamalla sinisessä laatikossa olevaa painiketta ”ADD TEAM”.
7. Kun kaikki rivit on käyty läpi, valitse alhaalta vihreästä napista ”Submit”.

Seurasiirrot 22.4. mennessä

Myös ulkokauden seurasiirrot tulee tehdä 22.4. mennessä sekä varsinaisten edustusseurojen että yhden kauden sarjaedustuksien kohdalta. Seurasiirrot tapahtuvat TennisClubin kautta.

Kysymyksissä liittyen sarjatennikseen voit olla yhteydessä toimisto@tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Uusi STL Lohkokilpailu… →