Ilmoittautuminen ulkokauden sarjatennikseen käynnissä 1.4.-15.5.

1.4.2022  |  08:00  |  Seurat

Ulkokausi 2022 yleisen sarjatenniksen osalta lähenee kovaa vauhtia. Ilmoittautuminen ulkokaudelle 2022 on nyt käynnissä.

Ulkokauden sarjatennikseen ilmoittautuminen käynnissä TennisÄssässä

Ilmoittautuminen ulkokaudelle 2022 on nyt käynnissä. Joukkueiden tulee vahvistaa osallistuminen ulkokauden sarjatennikseen oman seuran sarjamanagerin toimesta TennisÄssän kautta. Kaikkien seurojen tulee ilmoittaa joukkueet TennisÄssän kautta aina TEHO Sport Tennisliiga Cupista 5. divisioonaan asti. Merkitsethän myös mahdolliset vetäytymiset joukkueiden kohdalta TennisÄssään. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa joukkueen kapteenin tiedot. Ilmoittautuminen päättyy 2-divisioonasta alaspäin 15.5. Ulkokauden 2022 peliaika on 28.5.-21.8.2022.

ULKOKAUSI 2022

Ohjeet ilmoittautumiseen:

1. Kirjaudu sisään TennisÄssään (www.tennisassa.fi)
2. Valitse vasemmalta valikosta seuran nimi ja ”Sarjatennisjoukkueen ylläpitäjä”
3. Valitse avautuvasta listasta oikea sarja eli ”Ulkokausi 2022 : TEHO Sport Tennisliiga Cup ja 1.-5.divisioonat”
4. Valitse sivun keskivaiheilta oranssi nappi, jossa lukee ”Entry incomplete”
5. Sivulla näkyy kaikki seuranne aiemmin kesäkaudella olleet joukkueet ja jokainen pitää vahvistaa osallistuvaksi tai vetäytyväksi: Valitse joukkueen riviltä oikealta ”Actions”.
Valitse ”Edit” mikäli joukkue on mukana tällä ulkokaudella. Syötä avautuvaan ikkunaan joukkueelle kapteeni kohtaan ”Add team captain”. Naisten joukkueelle ei voi tässä vaiheessa syöttää mieskapteenia ja toisinpäin, syötä silloin tähän joku joukkueen pelaajista. Vahvista vielä klikkaamalla ”Tallenna”.
Valitse Withdraw mikäli joukkue ei ole mukana tällä ulkokaudella. Voit antaa avautuvaan ikkunaan lisätietoja halutessasi, mutta vahvista vetäytyminen vielä klikkaamalla punaista ”Withdraw”-nappia.
6. Uuden joukkueen voit lisätä klikkaamalla sinisessä laatikossa olevaa painiketta ”ADD TEAM”.
7. Kun kaikki rivit on käyty läpi, valitse alhaalta vihreästä napista ”Submit”.

Seurasiirrot 15.5. mennessä

Myös ulkokauden seurasiirrot tulee tehdä 15.5. mennessä sekä varsinaisten edustusseurojen että yhden kauden sarjaedustuksien kohdalta. Seurasiirto lomakkeen voit täyttää täältä.

Kysymyksissä liittyen sarjatennikseen voit olla yhteydessä toimisto@tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 14/2022 – →