Ilmoittautuminen ÄSSÄn kautta kilpailuun testaukseen

20.6.2011  |  13:17

ÄSSÄ-tulospalvelun kehittämistä on jatkettu ja kehitysaskeleena on kilpailuun ilmoittautuminen ja maksaminen ÄSSÄn kautta. Alkuvaiheessa testikisoina toimivat 1.-3.7. järjestettävät kilpailut Imatralla ja Varistossa.

Imatran ja VarTen kisoihin voi ilmoittautua ÄSSÄn kautta. Alla ohjeet miten ilmoittaudutaan ja maksetaan. Kilpailumaksun voi suorittaa myös perinteisesti paikan päällä maksaen.

Ilmoittautua voi myös näihin kisoihin vanhan tavan mukaan.

 

Ilmoittautuminen ÄSSÄn kautta kilpailuun

 

ÄSSÄ-tulospalvelun kehittämistä on jatkettu niin, että kilpailuihin voi ilmoittautua ja maksaa kilpailumaksun vastaisuudessa ÄSSÄn kautta. Tällä uudistuksella helpotetaan kilpailunjohtajan työtä, kun pelaajat voivat osallistua suoraan ÄSSÄn kautta kilpailuun. Lisäksi maksamalla kilpailumaksu suoraan ÄSSÄn kautta vähennetään työtä ja riskejä kilpailupaikalla. Lisäksi uudistus yksi askel kohti sitä, että ÄSSÄstä tehdään kokonaisvaltainen kilpailujen hallintatyökalu. Syksyllä ÄSSÄän saadaan lisää palikoita, joiden avulla kilpailujen hallinta entisestään helpottuu.

Ilmoittautuminen ja maksaminen ÄSSÄn kautta on helppoa. Pelaaja kirjautuu ÄSSÄän pelaajanumerollaan ja salasanallaan, jonka on syöttänyt maksaessaan K-jäsenyyden ÄSSÄn kautta. Mikäli pelaajalla ei ole salasanaa, niin silloin pitää ottaa yhteyttä Tennisliittoon Elmo Viljaseen (elmo.viljanen@tennis.fi). Pelaajan kirjauduttua sisään, hän valitsee kilpailun johon haluaa ilmoittautua. Kilpailun tietolomakkeella on luokkien alla Ilmoittaudu-painike, josta pääsee ilmoittautumaan haluamaansa luokkaan. Pelaaja valitsee haluansa luokat ja valitsee Seuraava-painikkeen. Tämän jälkeen pelaaja voi maksaa ilmoittautumisen, jossa kilpailumaksun voi maksaa verkkopankin kautta. Kilpailunjohto saa päättää sen, voiko osallistumismaksun maksaa ÄSSÄn kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen pelaaja voi vielä muokata ilmoittautumistaan ilmoittautumisen päättymiseen saakka. Osallistumismaksu palautetaan maksajalle kilpailun jälkeen, jos pelaaja joutuu vetäytymään kilpailusta ennen ilmoittautumisen päättymistä. Arvonnan jälkeen pelaajan pitää esittää lääkärintodistus. Maksetut kilpailumaksut tilitetään seuralle kilpailun jälkeen.

Mikäli ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, niin yhteyttä Elmo Viljaseen, elmo.viljanen@tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalaisia junioriturnauksissa… →