Ilmoittaudu mukaan mailapelien ohjaajakoulutukseen

18.10.2022  |  15:01  |  Seurat

Mailapelien ohjaajakoulutus on Suomen Valmentajien ja mailapeliliittojen (Sulkapalloliitto, Squashliitto, Pöytätennisliitto ja Tennisliitto) yhdessä järjestämä koulutustapahtuma. Ohjaajakoulutuksen teemana ovat vuorovaikutustaidot, opettaminen ja ohjaaminen. Koulutus on suunnattu erityisesti uusille ohjaajille, jotka toimivat lasten ja nuorten parissa. Koulutukseen ovat tervetulleita kaiken tasoiset ohjaajat, valmentajat, pelaajat ja pelaajien huoltajat.

Opettamisen ja ohjaamisen osalta koulutuksen tavoitteena on ymmärtää opettamisen periaatteita sekä harjoitella ohjaamisen perusteita. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin opettamisen tapoihin ja harjoitellaan ryhmän hallintaa. Yhdessä muiden mailapelien ohjaajien kanssa kokeillaan innostavaa ja vuorovaikutuksellista ohjaamisen tapaa, jossa tuetaan pelaajien oppimista ja kiinnittymistä lajin.

Vuorovaikutustaidot ohjaamisessa on johdanto vuorovaikutustaitojen keskeisiin sisältöihin: vuorovaikutusprosessiin sekä tunne-, kuuntelu- ja ilmaisutaitoihin. Koulutuksessa vuorotellaan teoriaa, keskusteluja ja erilaisia harjoitteita. Tavoitteena on tunne- ja vuorovaikutustaitojen tunteminen ja merkityksen ymmärtäminen sekä eväiden saaminen omien taitojen kehittämiseksi.

Ohjelma lauantaina 12.11.

9.00-10.30       Opettaminen ja ohjaaminen, Eero Simojoki
10.30-12.00     Käytännön harjoitus: ohjaaminen mailapelien harjoituksissa, Eero Simojoki
12.00-13.00     Lounas
13.00-16.00     Vuorovaikutustaidot ohjaamisessa, Henna Tanhuanpää

Koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 65 euroa sisältäen koulutuksen ja lounaan. Koulutus toteutetaan osana Valmentaa kuin nainen -hanketta ja naisosallistujille koulutusmaksu on 35 euroa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 31.10.2022 mennessä sähköisen lomakkeen kautta.
Mikäli koulutuksen maksajana toimii seura tai lajiliitto, niin ilmoita heidän laskutustietonsa. Valitse ilmoittautuessa maksutavaksi lasku.

Ajankohta

12.11.2022 09:00 – 16:00

Paikka

Targa-areena, Espoo

Lisätietoja koulutuksesta:

Eero Simojoki, valmentajakoulutuksen asiantuntija, Suomen Valmentajat

puh. 040 837 0371, eero.simojoki@suomenvalmentajat.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: HPP Open pelataan… →