I-divisioonan kausi jatkuu tulevana viikonloppuna

31.10.2018  |  16:40  |  Ennakot

I-divisioonan lauantain 3.11. otteluparit

I-divisioonan kausi jatkuu tulevana viikonloppuna miesten ja naisten osalta. Jokainen joukkue on aloittanut kautensa – mihin suuntaan kausi jatkuu?

Miehissä Smash-Kotka 2 ja naisissa ÅLK 2 sekä HVS 3 piikkipaikoilla

Miesten puolella joukkueet ovat pelanneet 1-3 ottelua ja naisissa 1-2 ottelua. Miesten puolella Smash-Kotka 2 on aloittanut kautensa kaikkein vahvimmin ottamalla puhtaat voitot Åbo Lawn-Tennis Klubista (ÅLK) ja Oulun Verkkopalloseurasta (OVS) sekä tasaamalla pisteet Karjalan Tenniksen (KarTe) kanssa. Naisissa jaetulla kärkipaikalla ovat ÅLK 2 ja HVS-Tennis 3, jotka ovat juhlineet kahteen kertaan sarjaottelun voittoa.

Tulevana viikonloppuna pelataan miehissä yhdeksän ja naisissa viisi otteluparia.

Naisten I-divisioonassa tuli myös yksi muutos keskiviikkona 31.10.2018, kun Suomen Lääkärien Tennisseura (SLT) vetäytyi sarjasta. Tämä tarkoittaa sitä, että SLT on yksi tämän kauden putoajista II-divisioonaan, minkä lisäksi vielä yksi joukkue putoaa. Myös miesten puolella kaksi heikointa joukkuetta putoaa sarjaporrasta alemmas. Toisaalta sarjataulukon kärkipäässä riittää myös aiempaa enemmän jännitettävää, kun sarjojen voittajat nousevat suoraan TEHO Sport Tennisliigaan ensi kaudeksi ja toiseksi tulleet karsivat liigan toiseksi heikointa joukkuetta vastaan. Rajoittavana tekijänä on, että ylimmällä sarjatasolla seuralla voi olla vain yksi joukkue.

Tulosseurantaa on tarjolla I-divisioonan kotisivuilla: oikeassa reunassa on naisten ja vasemmassa miesten tilanneseuranta. Sivustolta löydät myös sarjataulukot ja tilastot.

I-DIVISIOONAN KOTISIVUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 44/2018 – →