HVS-Tennis juhlii naisten ja miesten TEHO Sport Tennisliigan mestaruuksia

9.3.2019  |  18:29  |  Raportit, Seurat, Videot

TEHO Sport Tennisliigan 2018-2019 mestareiksi kruunattiin viime vuoden tapaan HVS-Tennis. Finaalin arvokkaimpina pelaajina palkittiin Anastasia Kulikova (HVS) ja Sami Huurinainen (HVS).

KUVA-ALBUMI

Naisten finaalissa Kulikova ja Eklund takasivat HVS:n kolmannen peräkkäisen mestaruuden

HVS:n naisten joukkue onnistui puolustamaan mestaruuttaan ÅLK:ta vastaan. Itseasiassa kyseessä oli HVS:n kolmas perättäinen mestaruus. Tämän vuotinen voitto varmistui, kun Anastasia Kulikova ja Mia Eklund olivat erittäin väkevässä kaksinpelivireessä.

Ykkösten pelissä Kulikova ei antanut Liisa Vehviläiselle (ÅLK) mahdollisuuksia. Kulikovan vahva syöttö ja kovat peruslyönnit tuottivat tulostaululle lukemat 6-0, 6-0.

– Tämä oli hyvä päivä meille, pelasin hyvin läpi ottelun, sanoi Kulikova ottelunsa jälkeen.

Kakkosten pelissä paluuta loukkaantumisen jälkeen kilpakentille tekevä Eklund voitti Asta Miettisen (ÅLK) suoraan kahdessa erässä 6-1, 6-2.

– Tuntuu hyvältä olla takaisin kentällä ja olen iloinen voidessani auttaa joukkuetta, kertoi Eklund.

Kapteeni Emma Laine ylisti haastattelussa koko joukkuettaan. Kulikova palkittiin finaalien arvokkaimpana pelaajana.

– Tämä on hieno joukkue, kaikilla on oma tärkeä roolinsa. Olen todella ylpeä tytöistä ja tästä kaudesta. Upealta tuntuu, tyytyväinen Laine kertoi.

TULOKSET
KUVA-ALBUMI

GT laittoi tiukasti kampoihin – HVS onnistui kuitenkin uusimaan mestaruutensa

Miesten finaalissa tämän kauden yllättäjä, kauden 2014-2015 mestari Grani Tennis, oli lähellä yllättää myös hallitsevan mestarin HVS:n. Kuitenkin ratkaisevien nelinpelien jälkeen HVS nosti mestaruuspokaalin ilmaan.

Kaksinpelien jälkeen tilanne oli HVS:lle 2-1. Ykkösten pelissä GT:n puolalainen Andriej Kapas vei voiton HVS:n italialaisesta Matteo Violasta 6-3, 6-3. HVS:n pisteet toi Otto Virtanen voitolla Verneri Tuomesta 6-3, 6-3 ja Sami Huurinainen kukistamalla Mikael Martikaisen 6-2, 6-1.

– Tänä keväänä olen päässyt enemmän pelaamaan ja kentällä tuntui hyvältä. Olen isyyslomalla pystynyt treenaamaan jopa kaksi kertaa päivässä ja se tuottaa nyt tulosta – olen hyvässä kunnossa, mikä oli tänään voittojeni yksi tärkeimmistä tekijöistä, kommentoi Huurinainen.

Nelinpeleihin kentille astelivat Patrik Niklas-Salminen/Ristomatti Lanne, HVS – Kapas/Martikainen, GT ja Huurinainen/Tapio Nurminen, HVS – Tuomi/Alexander Lindholm. HVS:n mestaruus varmistui, kun kokeneet Huurinainen ja Nurminen voittivat nelinpelin.

  • Niklas-Salminen/Lanne, HVS – Kapas/Martikainen, GT 6-7, 4-3 (ottelu keskeytettiin, kun toinen nelinpeli päättyi)
  • Huurinainen/Nurminen, HVS – Tuomi/Lindholm, GT 7-6, 6-4

– Tänään oli todella hankala tilanne meillä joukkueessa, mutta saimme voittavan joukkueen jalkeille fysioterapeutti Mikko Pehkosen avulla ja iso tekijä oli Samin komeat otteet. Todella tyytyväisiä olemme mestaruudesta. Täytyy antaa kiitosta joukkueellemme joustavuudesta ja halukkuudesta edustaa seuraamme, kommentoi HVS:n kapteeni Saku Siivonen.

TULOKSET
KUVA-ALBUMI

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →